reklama

Wrześnióweczki

Powinnas miec tez mozliwosc usuniecia swojego wpisu;)

ckai3e3kikq3p3qp.png

Chciałam usunąć, ale nie mogę znaleźć takiej opcji.. Jeśli wiecie jak to napiszcie proszę :-)
Hehe była wcześniej mowa o baby brain, dopadło mnie jak nic ;-)

reklama
anik jak się czujesz? :(

kornelia123
witaj! gratuluję i życzę spokojnej ciąży :) Moja gin tak jak Twój, jest przeciwnikiem przyjmowania witamin w I trymestrze....biorę tylko kwas foliowy i jod...potem zobaczymy czy coś więcej.

A co do głaskania brzuszka, to mój mąż głaska, całuje i mówi do niego :D już się nie może doczekać jak będzie taki duży i będzie widać ruchy Maluszka :)

Ja kwas foliowy brałam kilka miesięcy przed ciążą i wit. D, a od 10 tygodnia witaminy dha i inne w zestawie firmy doppel hertz wg. zaleceń ginekologa.
Ja też bardzo lubię gdy mój mąż dotyka mojego brzucha i myślę że dziecko też to lubi i w ten sposób poznaje swojego tatę:yes:

Większość z Was bierze jakies suplementy. Jak mi w środę nie zezwoli witamin ze względu na dobra morfologię to powiem,ze przynajmniej jakis preparat z Wit D,DHA i jodem chce bo boje sie,ze mogę miec braki tego.

reklama
Większość z Was bierze jakies suplementy. Jak mi w środę nie zezwoli witamin ze względu na dobra morfologię to powiem,ze przynajmniej jakis preparat z Wit D,DHA i jodem chce bo boje sie,ze mogę miec braki tego.
Ale ja nie rozumiem. Ja też miałam w pierwszej ciąży dobrą morfologie i mój gin kazał łykać suplement. Przecież to nie zaszkodzi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry