dariaorzechowska
Fanka BB :)
Dziewczyny to już dziś piąty raz jak wymiotuje.nie wiem czy to tak dobrze.już płacze z bezzilnosci nad sedesem.po prostu nie mam siły już wymiotowac.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Och Kochana pizza to najlepsza rzecz pod słońcemMi jadl sloiczki od 5 do 8 miesiąca bo moim plula porę nagle odmiana chcial tylko moje a sloiczek beee, zreszta on mega alergik i naprawde musiałam glowkowac. Nie mogl jajek,nabialu,glutenu,z mies tylko królik i indyk,potem kaczka,zero cytrusów,truskawek,malin.
Apropo jedzenia pozwalacie sobie na fast food typu pizza? Ale chodzi za mną![]()
Daria wytrzymaj jeszcze troszkę, już niedługo się poprawi. A na razie głowa do góry i dasz radę. Trzymam kciuki, żeby szybko przeszłoDziewczyny to już dziś piąty raz jak wymiotuje.nie wiem czy to tak dobrze.już płacze z bezzilnosci nad sedesem.po prostu nie mam siły już wymiotowac.
Dziewczyny to już dziś piąty raz jak wymiotuje.nie wiem czy to tak dobrze.już płacze z bezzilnosci nad sedesem.po prostu nie mam siły już wymiotowac.