reklama

Wrześnióweczki

Ja tez nie wierze. 4,5? Czy jednostki jakies inne. Bo tsh-45 w ciazy to kosmos jakis.

Happy mum za tyfzien masz wizytę?
Ja za 3 i nie wytrzymam chyba.
Myślicie,ze ten kwas foliowy mogl stracić właściwości jak nie leżal w szafce?

nie przejmuj się tak tym kwasem...przecież bardzo dużo dziewczyn nie bierze i też jest ok, ja w pierwszej ciąży brałam chyba z 2 lata przed zajściem w ciąże a teraz dopiero jak się dowiedziałam że jestem zaczęłam...nie ma co sobie wkręcać.

reklama
No dobra, to zmieniam temat ;-)

Co macie na obiad? U mnie dzisiaj młode ziemniory z koperkiem, jajko sadzone i kefir :-)
Wstawilam jeszcze kompocik - truskawkowy z dodatkiem jabłek :-)

Ps. Mam straszna ochotę na szarlotke....

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Ja bylam u mamy wlasnie na kaczce ze szpinakiem;)

ckai3e3kikq3p3qp.png

Kasia u mnie tez tsh szaleje,co 2-3 tyg kontroluje wyniki. Gin nie kazał mi nic brać. Teraz znow mam powtarzać wyniki na kolejna wizyte.
Jane z tego co czytałam to kwas foliowy ma największe znaczenie miedzy 20 a 29 dniem od zaplodnienia bo wtedy zamyka sie cewa nerwowa. Wtedy nie wiedziałam,ze jestem w ciąży. Zreszta bylam pewna,ze nie jestem. Chyba mi sie nastrój udzielił poranny na forum. Trzeba myśleć pozytywnie.

Kasia u mnie tez tsh szaleje,co 2-3 tyg kontroluje wyniki. Gin nie kazał mi nic brać. Teraz znow mam powtarzać wyniki na kolejna wizyte.
Jane z tego co czytałam to kwas foliowy ma największe znaczenie miedzy 20 a 29 dniem od zaplodnienia bo wtedy zamyka sie cewa nerwowa. Wtedy nie wiedziałam,ze jestem w ciąży. Zreszta bylam pewna,ze nie jestem. Chyba mi sie nastrój udzielił poranny na forum. Trzeba myśleć pozytywnie.

może bo dziś jakieś czarnowidztwo tu dziewczyny uskuteczniają :sorry: ale będzie ok, zobaczysz...a co do tego, że się uspokoimy później jak dziecko będzie już większe to niestety lęk o dziecko już NIGDY nie minie i tylko gorzej będzie :-p ja w pierwszej ciąży sobie mówiłam żeby tylko zajść to przestanę się stresować ....hahaha no teraz to już mamy do końca życia zafundowaną troskę :-D

Jane tu się zgadzam. Człowiek każdego dnia sie o cos martwi:) ja mówiłam w poprzedniej,ze jak sie urodzi to będę spokojna. Akurat:)
Ja to chyba przeloze wizytę na za 2 tyg bo 3 to nie zniosę:)

KasiaMarysia daj znac jak po wizycie.

Happy, jeżeli poprzednio miałaś robione usg dopochwowo, a teraz przez brzuch to wszystko możliwe. U mnie raz o dwa tygodnie ciąża była młodsza, później niby dwa tygodnie po przodu, a ostatnio, że ciąża młodsza o 4 dni. Nie martw się na zapas.

KasiaMarysia, nie mów od razu o stracie. Trzeba być dobrej myśli. Mnie też od czasu do czasu i to mocno boli, ale jest ok. Nos-pa pomaga.

Co do mnie to wzięłam w końcu paracetamol i trochę mniej mnie boli głowa i gorączki na razie nie mam, ale boje się nocy, bo kaszel trzyma się i to bardzo. Nie powinnam, ale ogarnęłam dom, bo patrzeć nie mogłam, zrobiłam pranie i zaraz kapuśniak będzie gotowy. Muszę dzieciom obiad dać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry