reklama

Wrześnióweczki

Może ma któraś z Was suchą cerę? Czym smarować taką skórę? Ja zawsze mialam raczej normalną, a teraz jest sucha i się łuszczyca na policzkach i szczypie po myciu. Czym nawilzac?
Polecam cetaphil
Link do: Cetaphil DA Ultra

Ewentualne czyste maslo shea lub olejki na noc. Z tanszych niezly jest np ten z rossmanna
Link do: Alterra, olejek do twarzy - Granat BIO, 30 ml - Internetowa drogeria Rossmann - Zakupy online

ckai3e3kikq3p3qp.png

reklama
Martya - ja sapię jak stary pociąg - mieszkam na trzecim i nie daj boże rozmawiam jeszcze przez komórkę albo z dzieciakami i przy drzwiach ledwo zipię (przed ciążą nie miałam takich jazd)

Martya, ja mam w domu Mediderm kg opakowanie, ale mi nie pomaga. Smaruje się od starszej córki LIPIKAR BAUME AP+ i trochę lepiej moje nogi wyglądają. Tylko, że za 75ml płace 21zł i na krótko starcza.

Dla mnie olejki/kremy kokosowe śmierdzą.

Co do 4d to zależy mi teraz aby sprawdzić płeć :)

Martya, ja mam w domu Mediderm kg opakowanie, ale mi nie pomaga. Smaruje się od starszej córki LIPIKAR BAUME AP+ i trochę lepiej moje nogi wyglądają. Tylko, że za 75ml płace 21zł i na krótko starcza.

Dla mnie olejki/kremy kokosowe śmierdzą.

Co do 4d to zależy mi teraz aby sprawdzić płeć :)

Niestety nie każdemu to samo pasuje, jednemu pomoże, drugiemu nie, a trzeciemu zaszkodzi.

reklama
Ja kokosowego oleju nie lubię = nie podoba mi się zapach i to jak niewspółgra z moją skórą (podobnie jak olej z migdałów) - natomiast na twarz świetnie działa u mnie olejek arganowy. To jedna z wielu rzeczy które trzeba wypróbować i zobaczyć co będzie grało.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry