Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Nic nie szkodzi. Przecież to nie będzie Twoje pierwsze dziecko , a trzecie.Hej dziewczyny, jestem juz po pracy, cały czas mnie mdli i zawroty głowy, ehhhh...
Acgug u nas różnica miedzy córką a maluszkiem bedzie 16 lat a z synkiem prawie 4
Syneczki3 i pyzolka witam i gratuluję!!!
Pozwoliłam sobie przejrzeć liste wrześniówek i jestem z was najstarsza, heheheh![]()
cześć ja byłam wczoraj u gina.5 tydz.fasolka ma 6mm.na serduszko za wczesnie, dał mi na badania i za 3 tyg na wizyte.termin wyliczyłna 21 września.a ogólnie dziewczyny jak się czujecie.bo ja jednego dnia ok a drugiego masakra, mdłości, ciagle chodze śpiąca.Ale masz fajnie !!! Ja jeszcze musze 2 tyg czrkac![]()
wychodziły negatywne
No mi tez wczoraj robili badania juz. Ja mam za dwa tyg wiec mam nadziejr ze uslysze serduchocześć ja byłam wczoraj u gina.5 tydz.fasolka ma 6mm.na serduszko za wczesnie, dał mi na badania i za 3 tyg na wizyte.termin wyliczyłna 21 września.a ogólnie dziewczyny jak się czujecie.bo ja jednego dnia ok a drugiego masakra, mdłości, ciagle chodze śpiąca.