reklama

Wrześnióweczki

reklama
U mnie brzuch ciężko było zgubić chyba dlatego, ze przez problemy z szyjnym odcinkiem kregoslupa nie mogłam robić brzuszkow. A wiadomo, że one najlepiej działają spalenie tłuszczu na brzuchu:zawstydzona/y:
Na brzuch robie ABS Mel B. Tez głównie brzuszki i czuć mięśnie po tym :)

Malusiolka mnie też się to nie podoba. W sensie pralka w kuchni. Ale do łazienki na piętrze nie weszła wiec jako tymczasowe rozwiązanie musi być tu. Zakopalibysmy się w olbrzymi kredyt bez sensu chcąc wszystko na raz zrobić. A tak powoli i mogę kupoc to, co mi się podoba a nie to na co mnie stać (jak w przypadku mebli kuchennych - mam takie w przyzwoitej cenie bo albo te albo wcale...)

Pola ja się w ogóle nie nakrecam co do płci na szczęście, bo nadal nie mogę uwierzyć w cud tej ciąży:) Na razie to wiedzialam czego sie spodziewać po poronieniu a tu zdrowa ciąża i nie wiem co dalej.Nawet nie myślę co będzie jak dziecko się urodzi bo to nadal dla mnie abstrakcja:)
Moly ja nadal mam ochotę na winko i mi nie przechodzi,więc zagadam jutro gina czy moge chociaz dwa łyki od czasu do czasu:)

Chłopcy są fajni :-)
Swojego synka uwielbiam :-)

Najlepiej jak przyjdzie do nas nad ranem, skopie, wytarmosi, poskacze, a potem da obslinionego buziaka i powie mamusiu kocham cie z całego serca :-D :-D

U nas będzie 5 lat i miesiąc różnicy.

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Ja tez mam wrażenie czasem ze mnie vos Puknie od środka ale niewiem czy to dzidzia :) ,ja jestem z 29 marca a Syn z 19 mam nadzieje na kopniaczka urodzinowego :)

A ja męczę się dzisiaj ze wzdęciami a co za tym idzie okropnym bólem brzucha. Muszę sobie kupić tą herbatkę na wzdęcia bo ledwo z pracy do domu wróciłam (na obiad był naleśnik z serkiem i dżemem). Mąż dzisiaj zrobił barszcz z uszkami i lasagne ale jej zjadłam dwa kęsy.

Anik cieszę się że wracasz do formy , noo mi tyłek spada znaczy robi się większy a przy tym galaretowaty , ale myśle że pózniej też zadbam o forme ;)) No to dobrze, że zadowolony oby mu ten kaszel w koncu przeszedł ;)aaa i zazdroszczę pralni ;) mam nadzieję że kiedyś się dorobię domku to też sobie zrobię ;))

kornela123
- jestem z ludzi mających otwarte okno przez cały rok , nawet jestem nauczona w zime spać przy otwartym , wiec u mnie się ciągle wietrzy < nie mam pojęcia jak się przyzwyczaję do spania przy zamkniętym przy maluszku bo przeciez jego tak wentylować nie można> więc daje rade ;))
mloda zona ja też się męczę szybciej teraz jak wchodzę na swoje 4 piętro w bloku to dysze jak nie powiem co ;D

A ja męczę się dzisiaj ze wzdęciami a co za tym idzie okropnym bólem brzucha. Muszę sobie kupić tą herbatkę na wzdęcia bo ledwo z pracy do domu wróciłam (na obiad był naleśnik z serkiem i dżemem). Mąż dzisiaj zrobił barszcz z uszkami i lasagne ale jej zjadłam dwa kęsy.

Mąż kucharz?? Kurde Molly tez ma męża kucharza, mój też lubi gotować ale u nas wojna była, ja swoje a on swoje:D

Ja tez mam wrażenie czasem ze mnie vos Puknie od środka ale niewiem czy to dzidzia :) ,ja jestem z 29 marca a Syn z 19 mam nadzieje na kopniaczka urodzinowego :)

To czekamy na urodzinowe kopniaki :) u mnie w urodziny będzie 20 tydzień

Pola ja się w ogóle nie nakrecam co do płci na szczęście, bo nadal nie mogę uwierzyć w cud tej ciąży:) Na razie to wiedzialam czego sie spodziewać po poronieniu a tu zdrowa ciąża i nie wiem co dalej.Nawet nie myślę co będzie jak dziecko się urodzi bo to nadal dla mnie abstrakcja:)
Moly ja nadal mam ochotę na winko i mi nie przechodzi,więc zagadam jutro gina czy moge chociaz dwa łyki od czasu do czasu:)

Ja nie jem nawet cukierka z alkoholem. Bardzo się boję, miałam dużo wykładów z FAS i nawet jeden kieliszek może zaszkodzić - oczywiście każda kobieta jest inna ale ja wolę nie ryzykować . Znów za mną chodzi piwo z sokiem imbirowym ale zadowalam się jak powącham :)

Anik ja na pośladki robiłam przysiady. Po urodzeniu chce zapisać się na boks, ale to chyba jak skończę karmić.

Malusiolka Kamil cóż nic nie poradzi. Nie mogę być z nim, nie kocham go. Fakt był dla mnie dobry, ale on sie nie może odzwyczaić od np.wkładania języka do ucha albo do nosa....Dzieciatko zapisze na siebie, nie podam info o ojcu. Ale prawa bedzie miał.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry