Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
czechow - nie no, ja rozumiem, że na wyjeździe lub wyjątkowo, bo coś. Ale takie karmienie na codzień, non stop tylko tym......dla mnie to przesada.
czechow - nie no, ja rozumiem, że na wyjeździe lub wyjątkowo, bo coś. Ale takie karmienie na codzień, non stop tylko tym......dla mnie to przesada.

Siostra męża tylko tym dziecko karmi no i oczywiście oblizuje![]()
Tylko słoiczkami?
Nie rozumiem takiego czegoś. Nie dość że to drogo wychodzi, to jeszcze trzeba latać ze słoiczkami...nie dla mnie to rozwiązanie.
No ja też nie mówię o ekstremalnych przypadkach tylko takichb zdrowo -rozsądkowych.. Jak pieczenie samemu ciasteczek np owsianych zamiast dawaniu rocznym dzieciom sklepowych.. No i rozsądnemu rozszerzaniu diety a nie dawaniu polrocznemu dziecku dorosłego jedzenia bo wtedy nawet długie karmienie piersią nie pomoże.. Moja sąsiadka karmi już prawie dwa lata (ja 2,3roku) i super tylko że jak mała miała 8 mcy jadła już parówki i to jeszcze z biedronki te najgorsze.. Dziecko prawie cały czas biegunki ma już któryś raz przez to w szpitalu było..Gabrysia i później Laura to jedyne imiona na które się oboje zgodziliśmy. Też mi się podobają. O dziwo Gabi ma dwie inne imienniczki w klasie a Laura jedną.
Wiesz co ja mam spokojne podejście do jedzenia staram się zdrowo podchodzić do produktów, kupować od chłopa (fajne określenie) ale też nie wariuje. Niestety jest sporo mam które tylko i wyłącznie bio i bardzo ostracyjnie podchodzą do innym mam - są niemiłe i wyzywają. To co zrobiła tamta mamuśka jest idiotyczne ale mnie się czasami dostało od innym mam że nie daje tego czy innego. Żadne ektremum nie jest wskazane
Ależ ona ma włosy !!! Rany julek. Moje obydwie były łyse jak kolana do prawie roku czasu.

Raz wzięłam nad jezioro zupke w sloiczku dla małej to plula i aż się wykrecala tak nie chciała jeść nie było wyjścia tylko cyc bułeczki i banan ale to jeden dzień kiedy obiadu nie zjadłaTak tylko słoiczkami. Twierdzi że mały nie chce jeść tego co ugotuje. A moim zdaniem jest leniwa i tyle.