reklama

Wrześnióweczki

reklama
Super ze wizyta udana.

To z przygotowaniami jesteś dalej niż ja

A jak Tobie idzie z przygotowaniami? Jak robiliśmy remont w czerwcu to jakoś tak wyszło, że przedzieliliśmy sypialnię i mamy dwa pokoje z dwoma wejściami i oknami :) założyliśmy, ze będzie kiedyś nas więcej a po co potem znowu bawić się w kucie ścian i tak dalej :hmm:. Kolory na ściany wybieram jasne bo nie podoba mi się robienie albo na niebiesko albo na różowo :D lepiej dodatki dobrać.

Nie zdzierzylabym różowych ścian u nas są żółte i jedna nasza baba ma różowo - białe meble. Teraz musimy przenieść młodsza do starszej, kupić łóżko piętrowe, pomyśleć jak zmieścić ich graty tak by nie zagrać ich pokoju. A młodemu damy meble starszej (bo biało brązowe i komoda ma szeroką nastawienie która robi za przewijak). Dużo, bardzo dużo pracy przed nami...

Zazdroszczę wam ze macie już albo w trakcie albo po remoncie

Hej:)
Co do smarowania to mi olej z kokosa naturalny przywieziony z Filipin od tubylców bardzo służy i świetnie nawilża:) Js z nstury mam sucha skórę i muszę mocno nawilżac , wiec używam oleju na zmianę z nivea pod prysznic i oba polecam:) Oczywiście kwestis nawilżenia też skóry od wewnątrz czyli pić dużo wody:) Co do przeziębień i złotych rad to nic nie polecę bo ja od dzieciństwa nie choruje i nawet się nie przeziebiam;)

Nie zdzierzylabym różowych ścian u nas są żółte i jedna nasza baba ma różowo - białe meble. Teraz musimy przenieść młodsza do starszej, kupić łóżko piętrowe, pomyśleć jak zmieścić ich graty tak by nie zagrać ich pokoju. A młodemu damy meble starszej (bo biało brązowe i komoda ma szeroką nastawienie która robi za przewijak). Dużo, bardzo dużo pracy przed nami...

Zazdroszczę wam ze macie już albo w trakcie albo po remoncie

Kochana, nam się fartem udało z meblami dla dzidzi. Wujostwo się przeprowadzało i kupowali nowe meble a po swoim synku mieli mebelki w kolorze białym. Jak zapytali, to ani chwili się nie wahałam :) i mam już problem z meblami z głowy. Tak to pewnie też bym musiała biegać i szukać :( I nie martw się, myślę że zdecyduje się na rodzeństwo dla dzidzi więc będę musiała kombinować jak ich razem pomieścić, bo czwartego pokoju nigdzie nie wciśniemy :P

Kochana, nam się fartem udało z meblami dla dzidzi. Wujostwo się przeprowadzało i kupowali nowe meble a po swoim synku mieli mebelki w kolorze białym. Jak zapytali, to ani chwili się nie wahałam :) i mam już problem z meblami z głowy. Tak to pewnie też bym musiała biegać i szukać :( I nie martw się, myślę że zdecyduje się na rodzeństwo dla dzidzi więc będę musiała kombinować jak ich razem pomieścić, bo czwartego pokoju nigdzie nie wciśniemy :p

No to świetnie wam się trafiło. Ja kiedyś wypatrzylam łóżeczko dla młodej za darmo (tylko musieliśmy po nie pojechac) w bardzo dodrym stanie. Bardzo fajne.

Mój się śmiał ze mały pod schodami będzie spał dopóki mały bo tam sporo miejsca jest.

Przepraszam ale muszę zadać pytanie na poziomie "blondynkowym". O co chodzi z tymi ocenami: pozytywne, neutralne i negatywne? Kto to wystawia i jak to się robi?

reklama
No to świetnie wam się trafiło. Ja kiedyś wypatrzylam łóżeczko dla młodej za darmo (tylko musieliśmy po nie pojechac) w bardzo dodrym stanie. Bardzo fajne.

Mój się śmiał ze mały pod schodami będzie spał dopóki mały bo tam sporo miejsca jest.

Coś wymyślicie :) a propo małych pomieszczeń to dziś z koleżanką wspominałyśmy jak to ona mieszkała na 1 pokoju z rodzicami i dwójką rodzeństwa a ja przez kilka lat z bratem i rodzicami. I to było fajne, bo wszyscy byli razem ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry