reklama

Wrześnióweczki

Normalne pytanie. Pod postem swoim i innychyba możesz dać Lubie, nie lubię, nudne, nie zgadzam się itp (ikonki) i one się zamieniają w oszczegolne kategorie przy profilu

reklama
Coś wymyślicie :) a propo małych pomieszczeń to dziś z koleżanką wspominałyśmy jak to ona mieszkała na 1 pokoju z rodzicami i dwójką rodzeństwa a ja przez kilka lat z bratem i rodzicami. I to było fajne, bo wszyscy byli razem ;)

Wiesz co uwielbiam swoją rodzinę ale ja lubię i doceniam momenty kiedy mogę pójść do innego pokoju i się odciąć od wszystkiego i wszystkich dookoła

Ja nie mam nic, wszystko sprzedała, oddałam. Musze ogarnąć zakupy, choć ważniejsza dla mnie jest przeprowadzka dziewczyn do jednego pokoju.
po dziewczynkach też nic prawie nie mam:sorry2:
Zostały mi tylko pieluchy flanelowe i tetrowe oraz kocyki no i teraz na początku ciąży odkupiłam od znajomej kilka ubranek oto i cała moja lista :rofl2:

Ja dostałam od mamy kocyk i biały kombinezon zimowy, które to należały do mnie :) Mam 5 sztuk body na długi rękaw, 3 sztuki na krótki ale to dziewczęce więc nie wiem czy się przydadzą :P Mam 3 pary spodenek, 3 pary skarpetek, 1 pajacyk, kołderkę z podusią i łóżeczko u babci na strychu :D Jakoś w najbliższych dniach planujemy z mężem podjechać do Warszawy, może coś kupię.

Ja nie wyobrażam sobie mieszkania tylu ludzi w jednym pokoju, są ludzie którzy mówią że to jest super ale jakoś mnie nie przekonują :no2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry