Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja na szczęście prawie nie rzygam, ale mdłości wracają w niespodziewanych momentach.Witam po dłuższej przerwie
Chwalilam się, ze wymioty minęły, a tu lipa. Dalej rzygam i mnie mdli. Kiedy to minie![]()
ja nie biorę znieczulenia u dentysty bo nie lubię jak mi buzia sztywnieje![]()
Też chodzę na NFZ. Miałam 2 USG, z każdego dostałam zdjęcia. Ale na genetycznym byłam prywatnie wczoraj, bo wolał zrobić na swoim sprzęcie. Faktycznie długo mnie męczył, mierzył z różnych kątów. A maluszek nie pomagał, wiercił się, odwracał tyłkiem. Mały szaleniec. ;-) A! I najprawdopodobniej chłopak.Ja niestety ani jednego zdjęcia z usg nie dostałam, chodzę na NFZ
Zastanawiam się - moje maleństwo siedzi ciągle po prawej stronie. Któraś z Was też tak ma?Mnie też pobolewa brzuch.Ale wszystko ok.nic nie mówił że coś nie wiem tak.wydaje mi się ze macica się powiększa. bo mnie pobolewa tam gdzie maluch się umiejscowil,czyli ,pod pepkiem No tak od pępka z 3 cm w dół. wydaje mi się ze wysoko nawet,ale chyba to dobrze.wiem to dlatego że dziś robił mi usg już przez brzuch.

Mnie też pobolewa brzuch.Ale wszystko ok.nic nie mówił że coś nie wiem tak.wydaje mi się ze macica się powiększa. bo mnie pobolewa tam gdzie maluch się umiejscowil,czyli ,pod pepkiem No tak od pępka z 3 cm w dół. wydaje mi się ze wysoko nawet,ale chyba to dobrze.wiem to dlatego że dziś robił mi usg już przez brzuch.