KasiaMarysia23
Fanka BB :)
no ja też muszę podciąć.ale już wszystko razem zrobie.
Pocieniuje sobie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no ja też muszę podciąć.ale już wszystko razem zrobie.
no ja też bym chciała jakiejś zmiany,ale mam długie włosy wszystkie równie i mi szkoda.Mam włosy do połowy pleców i tak ciężko mi się skusić pocieniować.Pocieniuje sobiespodobało mi się tak
no ja też bym chciała jakiejś zmiany,ale mam długie włosy wszystkie równie i mi szkoda.Mam włosy do połowy pleców i tak ciężko mi się skusić pocieniować.
No ja też tak kiedyś miałam, włosy do pasa i ściełam do ucha.ale od tamtej pory do pasa ciężko mi zapuścić, mówią że nie powinnno się załowac włosów jak się obetnie bo słabo rosną , a ja potem żałowałam, i tyle lat i nie zapuściłam do pasa,jeszcze troszkę mi brakuje, ale myśle że mi się uda jeszczeJa 2 lata temu miałam takie i na jednej wizycie poszła ponad połowa.
Popieram,ale ja niestety muszę bo od ponad roku wychodzą mi siwe i czuje się nie komfortowo,człowiek młody ale dużo ciągle na głowie to i siwe są wcześniejDobrze, że ja nie fabułę włosów, przynajmniej nie mam dylematu czy można czy nie, hehe.