• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześnióweczki

Witajcie w niedzielny dzionek.My już po śnaidanku,słoneczko za oknem wychodzi,aż miło sie patrzy.Dzisiaj było lenistwo do późna wstaliśmy przed 10,chłopcy dali pospać :) .Trzeba zaraz obiadek wstawić, ale jakoś nie mam weny.KasiaRo odpoczywaj jak najdłużej.

reklama
Co do siwych włosów, to mój mając 20lat już zaczynał siwieć i to przez pracę.

Ja już na nogach razem z młodszą. Roksanka o 6-tej do nas przyszła i próbowała jeszcze spać, ale nic to nie dało. Teraz układa puzzle, a ja słucham jak mój M i Oliwka chrapą. Dwa śpiochy w jednym łóżku są, bo Oliwcia przyszła do nas o 2-giej a ja nie chciałam jej przenosić. 19kg ma :p

Kasiu, pozdrowienia :* Odpoczywaj nad tym morzem ile się da :) Ja już nie mogę się doczekać kiedy my pojedziemy :)

Daria, ja w pierwszej ciąży pod koniec brzuszek miałam, a teraz mam duży :p

Annam, też mam pod słońcem rude. W listopadzie zamarzyło mi się aby mieć czerwony kolor. Babka musiała ściągać mi kolor i teraz włosy zniszczone :/

Dzisiaj muszę na chwilę z domu wyjść. Miżu uda mi się coś do ubrania dla siebie kupić, bo nie mam w czym chodzić. Spodnie brzuch uciskają, a w jednych leginsach długo nie pochodzę.

Pozdrawiam.
Malusiolka moja córcia też ma na imię Roksanka :-) ja od czerwca nie farbuje włosów jedynie przyciemniam plukanka z kawy mocnej a to wpływa też na kondycję i porost dobrze.. Ostatnio laminowalam żelatyna i przy moich kręconych włosach super się sprawdziło były ożywione gladsze i jakby gesciejsze :-) miłej niedzieli ja spałam może 3 h bo siostra z małym jest i w nocy pobudki miałam :-)

:-)
Rogaliki z ciasta francuskiego z marmoladą :-)
Kupujesz gotowe ciasto, kroisz po długości na pół, potem na trójkąty :-)
Kładziesz trochę marmolady i zwijasz w kierunku węższego końca. Na końcu smarujesz żółtym. Na 20 min do 200 stopni i gotowe :-)

Ja ostatnio podzielam sporo włosy i mam teraz tak do łopatek. Mam zrobione ombre, ale mam swój bardzo ładny kolor i raczej już nie będę farbować. Jak mi trochę odrosną to zetne ombre i gotowe :-)
Siwe włosy mam, bardzo mi się podobają :-)
Jedyne co, to od początku ciąży walczę z sucha skóra na głowie. Masakra :-( to co dostałam od dermatologa nic nie dało :-( kupuje już szampony do skóry atopowej, ale wszystko działa na krótki :-( :-(
A na ciemnych włosach niestety wszystko widać.......
Już nie mam pomysłu. Poszukam chyba innego lekarza.

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Spróbuj szampon Linomag ja mam czasami uczulenie od szamponu i wtedy w jednym miejscu skora swedzi jak diabli i Linomag zawsze mi pomaga córce też w tym myje i ma ładne włosy nie takie siano jak po innych a ma kręcone po mnie..

Witajcie :) właśnie wsunęłam obiadek (taka niby chińszczyzna, czytaj: mrożonka grecka z Biedronki, filet z kurczaka, Fix Knorr do chińskiego i ryż). Zaraz wybieramy się do miasta z mężem :)

Miłego po południa Wam życzę :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry