Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A skąd masz te córki?czuje się źle, bo nosze w sobie balast, którego nienawidzę tak bardzo. przestańcie mnie straszyć, co jest zabójstwem palenie i ćpanie w ciazy, kąpanie się w gorącej wodzie, czy picie alkoholu? bo właśnie piwem się racze, chociaż nie paliłam i nie piłam od lat.
A proszę weźcie i wytnijcie go z mojego brzucha i hodujcie gdzieś w jakimś akwarium. A co zabroni mi ktoś aborcji w Holandii? pójde za to siedzieć, śmiech
to nie średniowiecze by przyjmować zło od losu
moje córki nigdy nie zaakceptują takiego ścierwa z jajami, szmatławca i pasożyta
nie jestem nowa bo jestem tu długo tylko śmiecia w brzuchu nosze bękarta
z metody planowania płciA skąd masz te córki?
Z niepokalanego poczęcia?
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Dziewczyno w tym tygodniu żaden nie da ci pewności mój doświadczony też genetyk i powiedział że absolutnie nie powie mi bo jest zbyt duże ryzyko błędu w 12 tyg dopiero zaczynają kształtować się narządy płciowe więc masz 50/50 pewności co będzie.. Jeśli chcesz porozmawiać na priv napisz.. Poprostu napisz..tydzień 12+4 dni, usg robił renomowany genetyk i w/g niego to chłopak, ale reki za to uciąć nie da, ale widziłam był przekonany co do chłopca, mówił, że córki raczej z tego nie będzie
Dziewczyny jak się dopisać do zamkniętego wątku?Kasiu cieszę się ze Chociaż Ty wiesz i możesz mnie zrozumieć ,jak będzie watek zamknięty to napisze innym ,bo jakos przeciez będę musiała się pożegnac ,liczę na to ze mnie nie zlinczują) i będą czekać haha