Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wkleję Ci link jak to wygląda na allegro: Link do: Camarelo carera 3w1 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
są droższe niż w Smyku, chociaż w Smyku ich nie oglądałam i nie wiem szczerze czy były 2w1 czy 3w1
Cześć Dziewczyny,
Jestem po badaniach prenatalnych. Z dzidzią wszystko ok. Ma już 68 mm. Gin powiedziała mi już płeć - będzie drugi synekJestem jeszcze troszkę zdziwiona gdyż nie spodziewałam się, że tak szybko się dowiem. Poza tym od początku miałam przeczucie na dziewczynkę - jednak przeczucia mylą
Ale cieszę się bardzo.
ja mam jakieś zaćmienie umysłu, niby chciała bym sobie coś kupić ale jak wchodzę do sklepu to nie ogarniam nic jak taki dzikus się czuję nie umiem nic wybrać, nawet żeby przymierzyć, a przed ciążą potrafiłam robić zakupy i to dość spore w krótkim czasie, tak samo w spożywczych nie wiem co chce kupić no niemoge się ogarnąć. Do mam dzieci przedszkolnych: czy wasze dzieci też tak często chorują? mój syn średnio 2 tyg w miesiącu jest chory, cały zeszły tydzień był w domu z katarem w weekend już było ok w poniedziałek i dziś poszedł do przedszkola, ale dzisiaj wrócił cały zasmarkany.

Mi osobiście podoba się taki wózek: Link do: WÓZEK CAMARELO - Szukaj w Google
Trochę kosztuje, ale ponoć jest lekki i ma 3w1 ( fotelik, gondola i spacerówka)

Mi Mura się nie podoba. A ceny Maxi Cosi ogólnie powalają![]()
czechow, Martyja - odzyskasz część ceny, poprzedni taki używało 3 dzieci i jeszcze został potem sprzedany za 1299 na allegro jako używany - prawie zero zniszczeń.
A śmieciem babo wstrętna jesteś ty a nie maleństwo które nosisz. Skoro piszesz, że nosisz bękarta to w dodatku jesteś puszczalskim śmieciem.nie jestem nowa bo jestem tu długo tylko śmiecia w brzuchu nosze bękarta
Możliwe, na razie nie rozglądałam się więc kompletnie nie orientuje się w cenach
Znajoma pozbywa się używanego wózka - chce 1200 - wydaje mi się dużo ale może nie? Podpowiedzcie
Link do: WÓZEK 2W1 MAXI COSI MURA PLUS 4 3 + DOBIERZ FOTEL
bardzo skąpo zabudowany ten wózek jak na mój gust choć faktycznie design mają bardzo fajny