Acgug
Fanka BB :)
Trzymaj się dzielnie mam nadzieję, że będzie wszystko w porządkuKrew leci jak w okresie, pierwszy wywiad z pielęgniarka już zaliczylam,teraz czekam na telefon od lekarza, który zdecyduje co dalej ze mną.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymaj się dzielnie mam nadzieję, że będzie wszystko w porządkuKrew leci jak w okresie, pierwszy wywiad z pielęgniarka już zaliczylam,teraz czekam na telefon od lekarza, który zdecyduje co dalej ze mną.
A ja mam nadzieję, że w tej ciąży za dużo nie przytyje. Z córką przybyło mi 34kg. Na szczęście rok po porodzie wróciłam do swojej wagi.
...czekam na dalsze informacje, przytulam mocno i trzymam kciuki, żeby to nie było to, czego tak się boisz...Krew leci jak w okresie, pierwszy wywiad z pielęgniarka już zaliczylam,teraz czekam na telefon od lekarza, który zdecyduje co dalej ze mną.
...czekam na dalsze informacje, przytulam mocno i trzymam kciuki, żeby to nie było to, czego tak się boisz...
Ja kawy nigdy nie piłam, jak jestem senna to idę do okna. Albo zamykam oczy na 3 min i przechodziDziś dopadło mnie okropne zmęczenie. Ratuje cie się kawą w takich sytuacjach? Wiem, że ni powinno się jej pić ale jak ni mogę sobie pozwolić na odpoczynek to co robii
Ja mojemu wysłałam MMS z testem i skarpetkami ( je miałam już ok 5 lat albo więcej)Hess, podobne plany mam. Eee, mialamJa w poprzednich ciazach tez dawalam M.buciki, ale teraz nie moglam się powstrzymać i powiedzialam mu jak tylko zeobilam test, o 6 rano. Zupelnie nieprzygotowana. No to nadrobiłam teraz bucikami
![]()
Bulkaasia - trzymam kciuki, aby było wszystko ok. Może to tylko jakiś krwiak.