Acgug
Fanka BB :)
Trzymaj się dzielnie mam nadzieję, że będzie wszystko w porządkuKrew leci jak w okresie, pierwszy wywiad z pielęgniarka już zaliczylam,teraz czekam na telefon od lekarza, który zdecyduje co dalej ze mną.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzymaj się dzielnie mam nadzieję, że będzie wszystko w porządkuKrew leci jak w okresie, pierwszy wywiad z pielęgniarka już zaliczylam,teraz czekam na telefon od lekarza, który zdecyduje co dalej ze mną.
A ja mam nadzieję, że w tej ciąży za dużo nie przytyje. Z córką przybyło mi 34kg. Na szczęście rok po porodzie wróciłam do swojej wagi.
...czekam na dalsze informacje, przytulam mocno i trzymam kciuki, żeby to nie było to, czego tak się boisz...Krew leci jak w okresie, pierwszy wywiad z pielęgniarka już zaliczylam,teraz czekam na telefon od lekarza, który zdecyduje co dalej ze mną.
...czekam na dalsze informacje, przytulam mocno i trzymam kciuki, żeby to nie było to, czego tak się boisz...
Ja kawy nigdy nie piłam, jak jestem senna to idę do okna. Albo zamykam oczy na 3 min i przechodziDziś dopadło mnie okropne zmęczenie. Ratuje cie się kawą w takich sytuacjach? Wiem, że ni powinno się jej pić ale jak ni mogę sobie pozwolić na odpoczynek to co robii
Ja mojemu wysłałam MMS z testem i skarpetkami ( je miałam już ok 5 lat albo więcej)Hess, podobne plany mam. Eee, mialamJa w poprzednich ciazach tez dawalam M.buciki, ale teraz nie moglam się powstrzymać i powiedzialam mu jak tylko zeobilam test, o 6 rano. Zupelnie nieprzygotowana. No to nadrobiłam teraz bucikami
![]()
Bulkaasia - trzymam kciuki, aby było wszystko ok. Może to tylko jakiś krwiak.