Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O tej porze roku nektarynki nie są smaczne, smakują jak plastik albo woda z cukrem. Kiedyś się skusiłam i nigdy więcej![]()

Dzień dobry ;-) obudziło mnie piękne słonko, zagląda mi do okna. Kicuś juz od rana szaleje, skacze po ścianach.
Ja Wam powiem ze jak mam na coś ochotę to musze zjeść. Martya albo Kornela pisała ze nektarynki o tej porze roku są nie dobre,a mi smakowała, tak samo winogrona. Ogólnie lubię owoce gruszki, winogron, pomarancz, śliwki ale przejadly mi się kiwi, jabłka i mandarynki.
Dzień dobry
Martya - wiem, ale pokusa była ogromna. Już nie mogę doczekać się normalnych, świeżych warzyw i owoców. Co prawda nowalijki (niewszystkie) nie do końca są najzdrowsze na świecie ale już bliżej niż dalej do świeżaków![]()
Dzień dobry mamusie
Ja też pochłaniam wszystko co widzęwieczorami mam jeszcze nudności i nawet czasem wymioty, ale powoli przechodzi. W dzień wszystko gra, tylko bardzo często robię się słaba i MUSZĘ coś zjeść bo zaczyna mną trzęsc
A macie jakieś rady na zatrzymanie wody w organizmie i na zaparcia? Ja w tamtym tygodniu byłam tylko raz na ubikacji...![]()
Martya - niestety to co wymieniłaś ma duży wpływ na smak poszczególnych warzyw - ja widzę sporą różnicę między pomidorami które kupuję nawet w sezonie a tymi które dostaję od teściowej (która zajmuje się pomidorami w pracy) czy warzywami z jej poletka a tymi zwykłymi
Agnieszka - mnie pomagały jabłka, suszone morele i śliwki i przede wszystkim płatki owsiane.