Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wow!A ja mam nadzieję, że w tej ciąży za dużo nie przytyje. Z córką przybyło mi 34kg. Na szczęście rok po porodzie wróciłam do swojej wagi.
Rowniez trzymam kciukiKrew leci jak w okresie, pierwszy wywiad z pielęgniarka już zaliczylam,teraz czekam na telefon od lekarza, który zdecyduje co dalej ze mną.
W 8smymAestima - no właśnie nie wiem czy to nie za dużo. Niby jem zdrowo i często.....więc powinno być ok. Jutro się dowiem.
A jak to jest jak jutro mam 7t1d to mówię, że jestem w siódmym tc czy już 8-mym? I np. w internecie patrzeć mam na rozwój zarodka w siódmym czy ósmym tygodniu? Bo zgłupiałam![]()
anik.to się tak da? 5 kg? Marzenieja z synkiem 20 kg. Startowalam z wagi 55kg a teraz niestety waga większa znacznie... ale tez doeta i leki (metformina)
bulkaasia&&&&&! To juz nie plamienie, muszą cos zrobic jak takie duze krwawienie. Bo to moze byc z torbieli, nadżerki, krwiaka. Oby nic powazniejszego! Informuj nas kochana.
Bardzo mi przykro. Trzymaj się KochanaDziewczyny, lekarz stwierdził poronienie, za dwa dni ma przejść krwawienie. Jak nie to mam iść do szpitala.
Dziękuję wszystkim za miłe słowa i życzę Wam szczęśliwych rozwiązań.
Bardzo mi przykro;( trzymaj sie kochana .. Ktory to tydz ?Dziewczyny, lekarz stwierdził poronienie, za dwa dni ma przejść krwawienie. Jak nie to mam iść do szpitala.
Bardzo ale to bardzo mi przykro, nic co napiszę w tej chwili Cię nie pocieszy więc nawet nie próbuję...mocno, mocno przytulam i myślami jestem z Tobą...Dziewczyny, lekarz stwierdził poronienie, za dwa dni ma przejść krwawienie. Jak nie to mam iść do szpitala.
Bardzo mi przykroDziewczyny, lekarz stwierdził poronienie, za dwa dni ma przejść krwawienie. Jak nie to mam iść do szpitala.
Trzymaj się mocno.