KasiaRo
Fanka BB :)
Wklejam zdjecie ze strony internetowej, bo lepiej widacPokazuj Kasiulka
Kornela to połóż się może, Emka coś mówiła, że na ból głowy dobrze sobie skronie czymś posmarować tylko nie pamiętam czym...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wklejam zdjecie ze strony internetowej, bo lepiej widacPokazuj Kasiulka
Kornela to połóż się może, Emka coś mówiła, że na ból głowy dobrze sobie skronie czymś posmarować tylko nie pamiętam czym...
Ja ogarnęłam balkon zrobiłam zupke ogórkowa i szykuje się po mała do przedszkola..Ja miałam tak sprzątać a posprzątałam tylko kuchnie i łazienki i nie mam siły na więcej.. Masakra.
Dziewczyny czy czujecie już ruchy?? Ja już tak bardzo bym chciała, byłabym spokojniejsza. Ale jeszcze nic nie czuje.
Ja
Ja nie mogłam już wrócić do pracy i codziennie staram się coś tam ogarnąć w domu no i mieszkam na 4 piętrze bez windy więc mam odrobinę ruchu.. na szczęście apetyt mi się zmniejszył i od ponad tygodnia waga stoi w miejscu oby zaczął organizm pobierać ode mnie zamiast jeszcze magazynowac bo będę niedługo kwadratowa![]()
My niestety nigdzie nie jedziemy.
Znaczy zaliczymy jakiś 3 dniowy weekendowy wypad to tu to tam (na Słowację się między innymi wybieramy), ale na dłużej to niestety nie.
Na dłuższym wypadzie wakacyjnym jeszcze z dzieckiem nie byliśmy. Mąż od 3 lat nie dostał urlopu, a ja sama z dzieckiem...jakoś nie chce mi się jechać samej. Pozatym trochę strach...
Dziewczyny was też tak bolą i rwa piersi? Mnie od dwóch dni strasznie zwłaszcza jedna pierś rwie aż boli..chyba udrazniaja się kanaliki ale w pierwszej ciąży tak nie miałam..
łoo Kasia Ty to zjesz ale muszę powiedzieć, że głodna się zrobiłam - sprawdzę co jest w lodówcebo mi burczy w brzuchu
![]()