Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A no faktycznie skonczylysmy 16 tydzSoglam my raczej święta w rozjazdach będziemy mieli
Kochana toż to dziś obie skończyłyśmy 16 tydzieńciekawe czy i rodzić będziemy w tym samym dniu
Co do położnej to ja nie wymierałam...same przyszłyi nie mam co narzekać bo i przy Amandzi i przy Martynce były przy mnie super kobitki...
Z pierworodną akurat poród się bardzo dłużył więc ta położna co była ze mną od 8.00 akurat o 15.30 kończyła dyżur więc przyszła się ze mną pożegnać a na jej miejsca zjawiła się następna i była ze mną już do końca...
Może były wobec mnie milsze gdyż ja nie krzyczałam ani przy jednym ani przy drugim porodzie mimo że bolało jak cholera...ale krzyki i darcie mi w niczym nie pomagają a siedząc cały dzień w boksie porodowym nasłuchałam się jak nie które położne darły się na rodzące żeby się zamknęły...bo to ma boleć i tyle...
KasiaRo a co dostałaś w prezencie?![]()
A jak to jest z tym krzykiem? Faktycznie tak bardzo sie chce krzyczeć? To w ogóle pomaga w czymś?Ja swoja polozna poznałam 3 h przed porodemmiała na imię Malgosia i urodziła sie tego samego dnia co ja
, ciągle mnie wspierala i chwalila.
Aluska tez ani razu nie krzyknelam tylko oddychalam prawidłowo,ale obok mnie strasznie dziewczyna krzyczałai na nią tez sie darly bo tym krzykiem tracila sily i nie mogla przec.
Nie pomaga w niczym :-)A jak to jest z tym krzykiem? Faktycznie tak bardzo sie chce krzyczeć? To w ogóle pomaga w czymś?
A jak to jest z tym krzykiem? Faktycznie tak bardzo sie chce krzyczeć? To w ogóle pomaga w czymś?