kornela123
Fanka BB :)
Igm przy cmv rośnie i utrzymuje sie po zakazeniu ok 6-9 miesięcy we krwi jako dodatnie a czasem dluzej. Z kolei przeciwciała igg pozostają na cale życie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czytalam o tym teraz i podają,ze po 1-2 tyg rośnie igm. Utrzymuje sie jakis czas we krwi (tu juz nie podali ile)a porę rosną igg. Lekarz jeszcze Ci powie,ale wyniki wyglądają na stare zakażenie aczykolwiek lekarzem nie jrstem. Poszukam zaraz ile dokladnie utrzymują sie przeciwciała igmDziekuje Ci bardzo za odpowiedz...
No ja tak od tygodnia ale dziś to bardziej niż zwykle zjadłam obiad porcje niewiele większą od Roksi i miałam wrażenie że pekne :-) zazdroszczę wam że nie przytyłyscie jeszcze ja już kilka kg.. Ale trudno jak będę karmić to zastosuje sobie zdrowa dietke tzn wszystko na parze ogranicze wegle i jakoś może zrzuce te kg..Mloda zona, slodka ta Twoja ksiezniczka
Co do przejedzenia i zoladka to ja tak mam juz od bardzo dawna...
![]()

Molly ja od początku ciąży czyli od grudnia mam jakieś 8-9 kg fakt po drodze święta były ale mimo wszystko dużo.. Oby to było więcej wody zatrzymane niz tluszczykumloda żona ja też mam 3,5 kg do przodua po świętach to zobaczymy
![]()