Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ślicznie. ZdolniachaA ja się pochwalę , bo dziś uszylam takie cudodopiero kupiłam maszynę ale powoli próbuje
![]()

Ufff..jestem spowrotem, w kościele ludzi tłum do spowiedziw sklepie jeszcze gorzej....masakra...ja też nie lubię za bardzo tych świąt... boże narodzenie lubię, a za wielkanocą nie przepadam. Mnie denerwuje ta przed świąteczna panika. U mnie w domu zawsze dojdzie do jakiejś awantury podczas przygotowań
Wogóle myślę, że tak naprawdę na nowo polubię święta jedne i drugie jak w domu będą dzieci. W MOIM domu MOJE dzieci. Wtedy zupełnie inaczej to wygląda.
Ja pierwszą w życiu cytologię miałam miesiąc temu. Ale dzięki Bogu miałam więcej szczęścia niż rozumu i wszystko jest dobrze. Znaczy jestem w 2 gr więc może być
Martya ja się nie znam na ciśnieniu, zawsze mam takie samo, ale może zmierz sobie za jakiś czas czy się nie unormowało? A jakie zawsze masz?

Poleżałam, odpoczełam i teraz jest już lepiej. Czytałam, że podwyższony puls jest w ciąży normalny, a dziś się trochę zdenerwowałam no i sporo zajęć jest przed świętami więc to pewnie dlatego.