reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

jane, chrzestna Miesia akurat jest w pl i się nim zajmie na czas wizyty. A w pozostale planuję wciskac go babci. Dzis idę na 12 ale często gina mam np.o 23 A jak juz brzuszek będzie duzy to weźmiemy go na usg i pokażemy mu Maleństwo.

A kiedy mowicie starszakom o rodzeństwie? Ja za 2 mce planuję.
ja swoim pociechom już wytłumaczyłam, gdyż mąż mój wwyjechał za miedzę, a są na tyle duzi żeby mi troche pomagać, a wiadomo jak się mieszka po za maistem trzeba to to to tamto dzwignać zrobić, wiec mam pomoc z chłopców moich, a po drugie mój młodszy syn lubiał się wściekać ze mna i musiałam mu powiedzież tez dlatego, a on i pomysły że podchodził i mnie straszył i na brzuch czasem sie kładł.

reklama
Cześć dziewczyny .. Ja tez chciała bym
Dołączyć ..:) co prawda nie słyszałam jeszcze serduszka ,idę dopiero 3 lutego .. Ale testy pozytywne brak miesiączki i objawy jak najbardziej ... ;) według ostatniej miesiączki juz ponad 6 tydzień ..;)

Mieszkam w uk i tu pierwszy skan
Od 12 tyg .. Pielęgniarka potwierdza ciąże przez pozytywny test a spotkanie z midwife dopiero na 15 lutego , wiec idę prywatnie i czekam do 3 w razie gdyby teraz okazało
Sie za wcześnie ..

hej Witam nowe Koleżanki :) Gratuluję i trzymam kciuki :)

Pocieszyłyście mnie, że u Was spodnie też już przyciasne :p Ja ogólnie jestem szczupła, ale już pojawia się brzuszek, ale nie wiem czy to przez jedzenie (muszę jeść małe co nieco co 3 godzinki bo inaczej mdli mnie niesamowicie), czy przez zaparcia z którymi męczę się już od 5 tygodnia ciąży :(

Libido też zeeerowe. Biedny mąż. Ale chyba też muszę się zmusić :p codziennie rano mąż mi przynosi do łóżeczka śniadanko, bo jak wstanę przed zjedzeniem to wymiotuję od rana :/

A powiedzcie mi czy Was też tak często goni pęcherz? Ja w nocy wstaje 3 razy. Nie wiem czy to zapalenie pęcherza, czy jak, ale też dużo wody piję. Przed ciążą bardzo mało piłam.

aluśka :) jak wizyta??

Witaj Molly :)

A w którym tygodniu jesteś?? masz dobrego męża skoro tak się opiekuje Tobą.
Ja czasem wstaje czasem nie, ogólnie w ciąży zaczęłam dużo pić tak jakbym miała gorączkę.

reklama
Do góry