sreberko
mała iskierka 05-09-08 :)
Jak dziewczyny poszaleja tak jak wczoraj to ja popołudniem też będę miała problemMasakra. Nie nadrobie teraz bo lece do pracy. Moze wieczorem![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Jak dziewczyny poszaleja tak jak wczoraj to ja popołudniem też będę miała problemMasakra. Nie nadrobie teraz bo lece do pracy. Moze wieczorem![]()
Dziewczyny bierzecie jakieś witaminy z kwasem dha??? lekarka mi ostatnio poleciła + tran. Ale tak się zastanawiam czy tran może zastąpić ten kwas. Kupiłam bym vita min plus mama ale nie ma kwasu dha ;/
powinnaś dostać, w pracy powinni ci dać dokumenty jakie macie warunki, to ich obowiązek. Nie wiem jak jest u was bo warunki pewnie się różnią między firmami ale u mnie jest:Czy wiesz może czy dostanę jakąś kasę skoro byłam w szpitalu? I to nie była diagnostyka? Nie mogę znaleźć dokumentów, w pracy nic mi niedowiedza a PZU nie mogę się dodzwonić
po wielkości też ale jak znasz datę owulacji to i wiadomo dlaczego dzidzia mniejsza i stresu nie ma.Mniej więcej rozumiem. Myślałam, że to po wielkości dzidzi się poznaje. Powiedziała mi ze to 12 tydzień ale Wasze takie duże bobasy a mój mały się wydaje w stosunku do Waszych

położyłam się szybko spać i na szczęście przeszło i dziś już jest ok. Oby tak zostało bo na wieczór mam masę roboty.
Ja też to używam ze względu na dużą ilość Wit DWitajcie. Ale ranne ptaki z was.ja tam mogę spać tylko coś mi ostatnio pod głowę niewygodnie,kark mnie dziś boli.kasiaMarysia w pregna plus jest kwas foliowy.