Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzień dobry
Malusiolka &&&&& juz mocno trzymam kciuki
Hej Molly. Powiem Ci ze szalejesz. Musisz więcej odpoczywać. Jeśli chodzi o moją sprawę, wszystkiego poradzę się psychologa. Jeśli będzie chciał mieć prawa do dziecka to niech zakłada sprawę o ojcostwo. Jeśli mi by się coś stało to dziecko trafi do mojego ojca albo matki z racji tego że są spokrewnieni. O to się martwię, bo koleżanki w pcpr nie pozwoliły by żeby moje dziecko bujalo się po ośrodkach. Może to nie miłe co zrobię, ale on się teraz mną nie przejmuje. Wymyśla, że w szpitalu był, że wymiotuje krwią, jakby tak było to nie wypuściliby go w ciągu godziny. Takie granie na moich emocjach, a potem ja wyląduje na neurologii.
Witaj marlenkawww. Napisz coś o sobie
Daria &&&&&& za wizytę.
Tosia uspokoilas się kochana??
Ja mam podobnie z kuzynem. On urodził sie 2 dni przede mną i od zerówki do gimnazjum byliśmy nierozlaczni w jednej klasie, potem ślub oboje we wrzesniu-on 2 tyg przede mnąWitam z rana, powodzenia na wizytach.
Ja musze jechać do firmy pozmieniać dane meldunku.
A właśnie się dowiedziałam że mój przyjaciel z dzieciństwa będzie mieć dzidzie w tym samym wieku. Super body sie wychowalismy na tym samym podwórku a teraz dzieci będą z września![]()
Miłego dnia
No najwcześniej pewnie w poniedziałek się dostanę ale jeszcze badań nie porobilam bo mała podziebiona i nie chodziła od środy do przedszkola więc nie miałam jak zrobić.. Ja też zrobię wszystko żeby nie wylądować w szpitalu ze względu na córkę ale jak byłam miesiąc temu nie mogę narzekać na opiekę..mloda zona ja nie pojade już nigdy do szpitala, chyba że na porodówkę.Może jedź do ginekologa , niech on Cie zbada.
Ja tak kolo 6 tc miałam,ale zadzwoniłam do giną. Kazał brac leki i leżeć a jak sie powtórzy to do niego a Ty jak nie masz prowadzącego jeszcze to może podjedz do szpitala.Hej dziewczyny ja wczoraj znowu bóle brzucha miałam i do tego na wkładce dziwny kolor..Mam cały czas wydzieline bo luteine dopochwowo biorę ale wczoraj taki pomarańczowy lekko kolor nie piecze ani nic tylko jakby śluz taka nie żywa tylko stara krwią lekko podbarwiony.. I wzgórek mnie pobolewa nie wiem czy to normalne czy niepokoić się..nie chce siać paniki i do szpitala jechać.. Miała któraś z was takie objawy? Miłego dnia życzę :-) i witam wszystkie nowe mamusie :-)

a teraz muszę czekać na ciszę i spokój więc też nie mogę sięgać po książkę zawsze wtedy kiedy mam na to ochotę 

mimo że jej fabuła była bardzo ciekawa...