Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Trzymamy kciukihej Dziewczyny!
Gratuluję udanych wizyt. Same chłopaki u nasJa jutro mam na 9.00 wizytę, też chciałabym już wiedzieć, ale myślę, że nic z tego, bo na NFZ kiepski sprzęt. O ile w ogóle zrobi mi usg. Mam nadzieje, że tak.
Mamusia zawsze można zapomnieć kartypoza tym masz prawo do konsultacji u innego lekarza
Ja też chodzę do dwóch. Jeden na NFZ, a drugi prywatnie
Mi w jednym kalendarzu wychodzi dziewczynka, a w dwóch chłopiec
Kobietki, dostałyście skierowanie na krzywą cukrową, czy to dużo później się robi?![]()

żeby miały czas na to swoje guzdranie się 
Może wpadnie mi w oko jakiś wózek bo szczerze powiedziawszy nie mam zielonego pojęcia jaki teraz bym chciała

Annam, palmers bardzo fajny o ile odpowiada Ci zapach
Ja juz po wizycie. Wszystko ok. Szyjka dluga i zamknieta, wyniki morfo/mocz tez w porzadku. Dostalam skierowanie na polowkowe. Musze zrobic w polowie kwietnia (20/21tc). Przytylam 1 kg. Pytalam o glaskanie brzucha - faktycznie nie mozna z tym ze glownie chodzi i zaawansowana ciaze i uporczywe masowanie, bo to moze prowokowac macice (miesien) do skurczy. Termin porodu przesuniety na 5/09.
![]()
Gabee, przykro miMoże gdzie indziej dostaniesz. Kciuki.
Dziękuję za kciuki dla M. Mój mąż zdał egzamin![]()
Dzidziuś ma 12 cm i jest Chlopcem![]()
Ja dziewczynki juz po wszystko ok
I na 99% bedzie synus
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Na razie chyba żadna nie pisała że będzie dziewczynkahehe ciekawe
Mi wyszedł chłopak ale mam przeczucie ze będzie dziewczyna z kalendarza córcia też powinna być chłopakiem :-)
Gosia Pola gratuluję ja dopiero 31.03 mam wizyte i pewnie skierowanie dostanę na polowkowe..
Dziś po przedstawieniu prawie zemdlalam normalnie ręce mi sie telepaly i słabo mi było.. Przeszłam dwa przystanki i zmęczylam się jakbym 10 przeszła.. Też tak szybko się meczycie?moje dziecko ostatnio pyta mamo a czemu ty tak sapiesz? Uśmiałam się :-)