reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Hej dziewczyny. Bardzo dawno mnie tu nie było. Moja Lenka 17 grudnia kończy 15 miesięcy żywe srebro. Bez mamy ani rusz. Właśnie robiłam test i okazało się ze jestem w ciąży. Trochę się załamałam. To by było moje 3 dziecko w wieku 37 lat.
Nie mogę sobie z tym poradzić. Mam pełno obaw Szok
Kochana napewno szok ale czym sie przejmujesz finansowo czy wiek ?

Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom

amcia8232 wiek to raz dwa strasznie wspominam końcówkę ciąży byłam opuchnieta w nocy budziły mnie drętwienie dłoni. Wogole cieszyłam się ze Lenka już podrosla z najgorszego i marzy mi się przespać wkońcu spokojnie noc. A tu szanse na to przepadły. Wiem jestem egoistka Ale jestem już strasznie
zmęczona.

amcia8232 wiek to raz dwa strasznie wspominam końcówkę ciąży byłam opuchnieta w nocy budziły mnie drętwienie dłoni. Wogole cieszyłam się ze Lenka już podrosla z najgorszego i marzy mi się przespać wkońcu spokojnie noc. A tu szanse na to przepadły. Wiem jestem egoistka Ale jestem już strasznie
zmęczona.
Moze nasteona ciaza nie bedzie taka zla ? Moze przejdziesz ja lekko bez zadnych wymyslow twojego ciala wymiotow itp.. Musisz byc dobrej mysli [emoji5] a ktory to tc

Moze nasteona ciaza nie bedzie taka zla ? Moze przejdziesz ja lekko bez zadnych wymyslow twojego ciala wymiotow itp.. Musisz byc dobrej mysli [emoji5] a ktory to tc

6tc z OM według kalkulatora internetowego.
Czuję się mega źle. Nudności których nigdy nie miałam i uderzenia gorąca jak przy menopauzie

6tc z OM według kalkulatora internetowego.
Czuję się mega źle. Nudności których nigdy nie miałam i uderzenia gorąca jak przy menopauzie
Ehh kurczę moze minie po 1 trymestrze... Kochana mam nadzieję ze bedzie dobrze i nie będziesz cierpiec w tej ciazy [emoji8]

reklama
Gratuluję wam dziewczyny! I strasznie zazdroszczę! Też byśmy chcieli już dzidziusia ale niestety że względów zawodowych nie mogę sobie na to pozwolić jeszcze. Siedzę na wychowawczym na utrzymaniu męża :/ macie jakieś marzenia co do płci następnej pociechy ? Ja to będę chyba modlić się codziennie żeby mieć córkę do pary w przyszłości:D

Do góry