Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja połykam książki Polecam Cobena - kryminał, Cussler - sensacyjno-przygodowe, Roberts wszystkie z nutą romansu, ale również piszaca jako J.D Robb - seria o porucznik Dallas, teraz zaczytuję się serią o Mercedes Thompson Patrici Brigs - fantastyka. W domu na półkach króluje fantastyka i M ksiązki popularno-naukowe.
Z seriali oglądam tylko Pierwszą Miłość bo ma napisy Pozostałe nie wiem bo długo nie mieliśmy TV, kupiliśmy w środe bo dzieci w domu a lepsze bajki niż laptop czy tablet.
Z filmów nie ma czasu na oglądanie, może jak zrobimy już z pokoju dwa mniejsze i TV będzie u nas to nadrobię zaległości
Dziewczyny moze Wy wiecie ze to jest ale ja przez przypadek trafilam na program na tvn style "o matko!" o kobiecie w ciazy zamierzam nadrobic stracone odcinki bo sprawdzalam jest dostepny na tvn player - wiec tym tez niedoswiadczonym polecam serdecznie
Dziewczyny, jak kiedys odwiedzilam przyjaciol, ich dzis juz 2 latek mial wtedy kilka miesiecy i grzecznie spal w drugim pokoju gdzie oni mieli sporo czasu dla siebie , dla nas i niejednokrotnie innych gosci - uslyszalam wtedy "Postepujemy dokladnie wg ksiazki na wzajem sie wspierajac w tym..." Dodam, ze byl to pierworodny syn, wiec ja bylam pod wrazeniem!
Na tamten czas tytul mnie nie interesowal - teraz jednak postanowilam sie zainteresowac i podzielic z Wami - pewnie bardziej zainteresowane beda te z nas ktore nie maja w tym zupelnie doswiadczenia ,ale moze juz mamusiom tez sie przyda
Podsylam link w pdf ksiazki
dr Eduard Estivill, Sylvia de Bejar
Uśnij wreszcie!
Jak pomóc dziecku zasnąć
Dziewczyny nie wiem czy lubicie taka tematykę, ale ja jestem fanka wiec chętnie sie podzielę.
Książki znanego polskiego sexuologa, psychologa
Lew-Starowicz
Jest cała seria
O kobiecie
O mężczyźnie
O miłości
I jako kontynuacja wyszła O rozkoszy
Na prawde bardzo prosto sie czyta i do tego nie raz wesoło