R
RiSiA
Gość
ja robilamw Diagnostyce i tam są dwa rodzaje posiewu moczu wzięlam zwykły i placilam 25 zł
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kasia, weszłam tylko żeby Ci napisać, że ja wczoraj otrzymałam mój detektor...nic nie znalazłam, zdenerwowałam się i rzuciłam w kąt. Ale pomyślałam sobie, że spróbuję raz jeszcze...I chyba udało się, ale nie mam pewności, czy to nie był mój? Przyłożyłam zaraz do serca i chociaż mi też serce waliło jak szalone, zaraz od nowa odszukałam tamto miejsce i słyszałam trochę szybsze bicie. Nie chcę nadużywać tego detektora, chcę góra raz w tygodniu, albo w jakimś wyjątkowym wypadku, ale chciałam Cię uprzedzić, że niekoniecznie musi się udać, co nie będzie znaczyło nic złego. 3mam kciuki![]()

Jestem juz po wizycie :-) wszystko w jak najleprzym porzadku .Wszystkie wymiary i przepływy książkowe pępowina prawidłowa łozysko tez wielkosc ciazy 12/13 tydz .Płec nie wiadomo lekarz powiedział ze nie bedzie zgadywac bo nie widac .Miesniaków jest kilka ,jeden duzy reszta mała nie rosną i sa tak umiejscowione ze nie przeszkadzają dzidzi.A mamusia mega szczesliwa.
Acha i na wadze dalej -3 kg i lekarz powiedział ze bardzo dobrze (mam spora nadwage) ,cisnienie o dziwo tez w normie :-).
A teraz foto
Zobacz załącznik 444755