reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
Kasia, weszłam tylko żeby Ci napisać, że ja wczoraj otrzymałam mój detektor...nic nie znalazłam, zdenerwowałam się i rzuciłam w kąt. Ale pomyślałam sobie, że spróbuję raz jeszcze...I chyba udało się, ale nie mam pewności, czy to nie był mój? Przyłożyłam zaraz do serca i chociaż mi też serce waliło jak szalone, zaraz od nowa odszukałam tamto miejsce i słyszałam trochę szybsze bicie. Nie chcę nadużywać tego detektora, chcę góra raz w tygodniu, albo w jakimś wyjątkowym wypadku, ale chciałam Cię uprzedzić, że niekoniecznie musi się udać, co nie będzie znaczyło nic złego. 3mam kciuki:)

Ja znalazłam tętno dziecka niemal od razu, może w pół minuty :) natychmiast przyłożyłam drugą rękę do swojej szyi żeby porównać tętno własne z tym które słyszałam, ale moje było o połowę wolniejsze. Na wyświetlaczu wyświetlało się tętno 147 i było je słychać bardzo wyraźnie, ale krótko. Dzidzia się rusza, przemieszcza i co chwilę trzeba szukać od nowa. Ale grunt że usłyszałam że maluch żyje, więc już się nie martwię, mam już większy komfort psychiczny, bo wczoraj to już w depresję zaczęłam wpadać.

Jestem juz po wizycie :-) wszystko w jak najleprzym porzadku .Wszystkie wymiary i przepływy książkowe pępowina prawidłowa łozysko tez wielkosc ciazy 12/13 tydz .Płec nie wiadomo lekarz powiedział ze nie bedzie zgadywac bo nie widac .Miesniaków jest kilka ,jeden duzy reszta mała nie rosną i sa tak umiejscowione ze nie przeszkadzają dzidzi.A mamusia mega szczesliwa.
Acha i na wadze dalej -3 kg i lekarz powiedział ze bardzo dobrze (mam spora nadwage) ,cisnienie o dziwo tez w normie :-).
A teraz foto

2012-03-08 10;17;52.jpg

Jestem juz po wizycie :-) wszystko w jak najleprzym porzadku .Wszystkie wymiary i przepływy książkowe pępowina prawidłowa łozysko tez wielkosc ciazy 12/13 tydz .Płec nie wiadomo lekarz powiedział ze nie bedzie zgadywac bo nie widac .Miesniaków jest kilka ,jeden duzy reszta mała nie rosną i sa tak umiejscowione ze nie przeszkadzają dzidzi.A mamusia mega szczesliwa.
Acha i na wadze dalej -3 kg i lekarz powiedział ze bardzo dobrze (mam spora nadwage) ,cisnienie o dziwo tez w normie :-).
A teraz foto

Zobacz załącznik 444755

gratuluje:):):)

Fasolka gratulacje. Cieszę się ogromnie, że wszystko jest ok. A fotki - mega wyraźne :)))

Oby więcej takich pozytywnych informacji po dzisiejszych wizytach :)
Ja chyba osiwieję do tej 17.00.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry