Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
super, że taka "owocna" wizyta :-) oczywiscie czekamy na zdjęcia ;-) pzdrPo tak długim mozolnym szukaniu odpowiedniej Pani Dr. w końcu trafiłam na przewspaniałą Panią Dr. wiecie co z racji moich obaw przyjęła mnie o 22.30 wszystko wyjaśniła, nie straszyła i zobaczyłam swoją upragnioną kropeczkępowiedziała że jeżeli hcg jest powyżej 1000ml to jest szansa zobaczyć na usg wcześniej ponoć są marne szanse, mam jakieś 2 krwiaki więc potwierdziła moje obawy i przyznała rację że tak bardzo mi zależało na tej wizycie . Przepisała dufaston i kazała bardzo dużo odpoczywać przez kolejne 10 dni a jutro kolejne hcg dla sprawdzenia prawidłowego wzrostu
mam zdjęcia super
a moja kropeczka ma 3,5 mm
dziewczyny ale jestem szczesliwa jestem w 5 tygodniu i3 dniu ciazytak dokladnie niby wyszlo,malutki ma 13 mm,nastepna wizyta za miesiac...trzymam kciuki za wszystkie przyszle mamy... Ja juz jestem spokojniejsza i wszystko wyjasnione
![]()
zdrówka!super gratulacje
bardzo się cieszę a ja mam wizyte 16.01 nie mogę się doczekac. Zle się czuję więc chyba bede zmuszona powiedziec po wizycie w pracy grrr