reklama

Wrześniówki u lekarza.

wow :szok: olbrzymek :)
mi jak byłam w ciąży z twinsami to też lekarz powiedział że mam skłonności do dużych dzieci :) bo twierdzi że gdyby było 1 to mogło by mieć ok 5 kg :szok: teraz w 4 tyg 4 dniu było 3,5 mm ale na szczęście wydaje mi się że to jeszcze norma :sorry2: ciekawe ile teraz będzie :)

W 4. tc liczac od OM?! To olbrzymi zarodek!

reklama
Witajcie dziewczyny,
gratuluję wszystkim mamusiom udanych wizyt:-)

dziś byłam na wizycie i z dzidziem wszystko w porządku, od ostatniej wizyty urósł 3 razy ( 2 tyg temu miał 5mm) teraz ma 1,61 cm:-) kolejna wizyta za 4 tyg. Uspokoiłam się bardzo bo w końcu usłyszałam serduszko.
Termin porodu wg usg wyszedł na połowę sierpnia hmmm:szok: ale i tak zostaję z Wami ;-) pewnie po kolejnej wizycie coś się zmieni więc Lotka nie musisz jeszcze mi zmieniać daty porodu hehe didź.jpg na zdjęciu fasolka ma główkę na dole, zdjęcie wyszło wyraźne ale skaner coś kiepsko zeskanował :wściekła/y:

Witajcie dziewczyny,
gratuluję wszystkim mamusiom udanych wizyt:-)

dziś byłam na wizycie i z dzidziem wszystko w porządku, od ostatniej wizyty urósł 3 razy ( 2 tyg temu miał 5mm) teraz ma 1,61 cm:-) kolejna wizyta za 4 tyg. Uspokoiłam się bardzo bo w końcu usłyszałam serduszko.
Termin porodu wg usg wyszedł na połowę sierpnia hmmm:szok: ale i tak zostaję z Wami ;-) pewnie po kolejnej wizycie coś się zmieni więc Lotka nie musisz jeszcze mi zmieniać daty porodu hehe Zobacz załącznik 428104 na zdjęciu fasolka ma główkę na dole, zdjęcie wyszło wyraźne ale skaner coś kiepsko zeskanował :wściekła/y:
ja terminow glownych nie zmieniam, te z usg sa tak zmienne, ze je nizej dopisuje jako "drugie" ;-)

Karo_lina gratuluję pięknej fasolki.

Bunny i Karol_in-a dzięki za info co do częstotliwości wizyt. Ja pierwszy raz byłam w 5t1d ciąży, a kolejny raz idę w 9t1d ciąży czyli dokładnie 4 tygodnie później.

Bunny rzeczywiście Twój synuś był spory jak się urodził :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry