Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
awersja łykaj nospe,odoczywaj i staraj sie myslec pozytywnie,do jutra juz niedaleko.
Ja rozważałam na dzis przyspieszona wizyte ale jednak nie ide,macica jest juz spokojniejsza to zrobie badania i na spokojnie pójde w przyszły poniedziałek
A żeby to uważanie na siebie było takie proste... ehhh. :-(
Ja myślę, że to przez nerwy.
"Tatuś" był uprzejmy zdezerterować, tak więc od drugiego trymestru jestem sama.
Sama muszę zakupy zrobić, sama pewnie pojadę taksówką do szpitala, sama będę rodzić, wszystko sama...
Strasznie mnie ta sytuacja dołuje.
awersyja to bardzo współczuje sytuacji w jakiej się znalazłas:-(Oby maluszkowi sie twoje nerwy nie udzielały,tulam Cię mocniasto.Napisz koniecznie jutro po wizycie co Ci ginka powiedziała
awersja to tchórz nie facet, ale pamiętaj kobiety to najsilniejsze stworzenia na świecie i DASZ SOBIE RADĘ a on będzie jeszcze tego żałował, masz dla kogo walczyć i być dzielna
Asiu ja w sumie jestem za sn jak moja ANielica się obróci
Awersja dasz radę, będzie dobrze
Kciuki za wizyty w tym tygodniu, bo nie wiem kiedy się pojawię, więc masowo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&