reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
Axarai moja ma 1530 i to taki standard jak lekarz mówi, do wielkich dzieci na pewno nie można jej zaliczyć, choć spodziewał się, że będzie drobniejsza, bo i ja jestem chudzina.
To nie taka mała ta Twoja kobietka przy porodzie pewnie będzie miała 3,5-4
Gratuluje pozostałych wizyt i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za dzisiejsze

ja sama nie wiem czy chce zeby moj maz byl przy porodzie czy tez nie-narazie powiedzialam mu ze ma byc-ale jak mu powiem ze ma wyjsc to ma bez dyskusji zbednej wyjsc,,,
bo ogolnie nawet jak nie bylam w ciazy gdy mnie cos bolalo- poprostu chce miec spokoj i byc najlepiej sama- w sensie moj maz jest kochany zawsze wtedy sie troszczy o mnie-ale wkurza mnie np. jak wtedy mnie glaszcze,buzi daje,i gada oj kochanie tak Cie boli? ... wie ze ma mnie zostawic-choc zadko o tym pamieta he he wtedy we mnie dodatkowo wszystko buzuje ;) wiec juz go uprzedzilam jak cos to ma wyjsc-wogole jak se pomysle ze przy porodzie bedzie pare osob to mnie bierze... zobaczymy jak to sie wszystko potoczy

stokrotka za Twoja wizyte trzymam kciuki &&&&

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Stokrotka za dzisiejsze dobre wieści&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!
Ja to bym chciała, żeby M był przy porodzie, ale..... z jednej strony te chłopy takie twarde, wszystko po nich spływa, a z drugiej strony takie mięczole! Trochę krewki, i zaraz im nie dobrze, na widok kupki dzidzi nawet słabo się im robi, że już nie powiem o wymiotach! I co z nich za twardziele!

ja bym chciala, zeby M był przy porodzie, ale to będzie zależało od naszego maluszka bo jednak dla Sebka bedzie to troszkę szok...więc raczej nastawiam się na rodzenie w samotności, chociaż mąż mi podczas pierwszego porodu bardzo pomógł :tak:

reklama
Mój mąż na pewno będzie przy porodzie. Oboje tego chcemy. Ja nie chcę byc sama w takiej chwili, w bólu, itd. z najbliższą osobą będzie mi na pewno raźniej, a on chce mi pomóc tak jak to będzie mozliwe i nie chce przegapić takiej chwili jak narodziny syna :) W sumie to nawet się nie zastanawialismy zbytnio nad tym, to po prostu było dla nas oczywiste.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry