reklama

Wrześniówki u lekarza.

Cyniczna piękny maluszek a jaki duuuży już !!!
Grgusia będzie nadal duużo optymizmu bo inaczej być nie może!!!
Paulina no to pięknie jeszcze troche i pierwszy trymestr za Wami:) wstaw suwaczek bedzie nam łatwiej:) oczywiście jesli masz ochote:P
Tak więc kochane ... nie ma się co martwić do braku jakich kolwiek objawów !!! my po wizycie Kropek piękny taki duuży ok 15mm bo podgladnelismy na monitorze bo lekarz nic nie mowil , nie pokazal serducha nic:( nie mamy fotki:( ale najwazniejsze że Kropek jest zdrowy i wszystko jest piękni ei cudownie !!! jedynie to wyglada na 7,5 tyg ale pozno nam wyszedl test wiec nie martwimy sie juz niczym!!! zero mdłości ,piersi przestały mnie boleć w 6 tyg , jedyne kłucia w dole brucha ale to przesto że to taki mały wiercipiętek :)

reklama
Hej dziewczyny!Włąśnie oficjalnie do Was dołączam czynnie(bo przez jakiś tydzień podczytuję conieco i się porównuję;)Witam Was sedecznie i dziękuję za Wasze posty!Wczoraj byłam pierwszy raz u lekarza no i trochę niedosyt..był pęcherzyk 12,5 mm wraz z pęcherzykiem żółtkowym ale nie było widać zarodka+ wg usg ta wielkość wskazuje na 4w3d a ja liczę 5w6d a to spora różnica...Dodatkowo podczas cytologii lekarz znalazł nadżerkę więc parę kropel krwi pociekło.Powiedział nawet żebym się wczoraj nie martwiła plamieniem bo to z niej,ale dziś po pracy,po 20-stej zaglądam na wkładkę a tam brunatna plama i zaraz myśli:czy to z tej nadżerki czy coś z ciążą?No bo czemu wczoraj nie plamiło a teraz nagle echh..:(Czytam pilnie Wasze listy ale mam prośbę jako do bardziej doświadczonych(conajmniej tydzień dwa:-) Czy możecie napisać kiedy pierwszy raz zobaczyłyście zarodek i czy data z 1 usg była zgodna z OM??Będę Wam wdzięczna za info..

Zarodku gdzie jesteś?!!!:-(

Zumba zarodek zobaczylam w 7 tyg i 3 dni wg USG wg miesiaczki 8 tyg i 2 dni. U mnie to pokrywa sie z wykresem ktory prowadzilam i skokiem owulka byla okolo 19 dc.

Wczesniej bylam u gina w 5 tyg i 2 dni wg miesiaczki i byl tylko pecherzyk ciazowy bez widocznego cialka zoltego, mial 5 mm

Moze wypowiedza sie kolezanki ktore mialy tak jak TY czyli pecherzyk z cialkiem zoltym. Powodzenia, 3mam kciuki za nas wszystkie!

Ja dzis chyba ide awaryjnie do gina przez bol w krzyzu....:( mam nadzieje ze sie uspokoje. Pozdrawiam Was
sliczne bobaski:)

Cyniczna i Maja gratuluję udanych wizyt.

Zumba trzymam kciuki, żeby wszystko było ok.

A ja nadaj z niecierpliwością czekam na 2 wizytę 9 lutego........

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry