reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
BUBUS super no i szansa na dziołszke czyli byłaby pierwsza forumowa :D dobrze ze się wyjaśniło co z tymi bólami...

Bubuś super! :)) o rany to w 13t3d już ma ponad 7cm, to teraz rozumiem czemu ledwo zyję, skoro wczoraj w odp 13t wyszło 6,3 cm haha, Fasolka pobiera cała energię na rośnięcie! :))
Fajnie, że wizyta udana, u nas to nie było widać to tam między nóżkami, bo skrzyżowało :D haha Bubiś czekam na fotki!

Dziękuję Wam Kochane :) Może kiedyś zbiorę się i wytnę kawałek z filmu jak się Dzidzia drapie pogłowie... A to zdjątka (starałam się wybrać jak najlepsze kadry z filmu):
dzidzia1.jpgdzidzia3.jpgdzidzia2.jpgdzidzia4.jpg

Ostatnia edycja:
Dziewczyny weszłam tylko na chwilkę opowiedzieć co ja dzisiaj przeżyłam :no:
Poszłam na wizytę, badanie ginekologiczne ok, gin mówi, że zajrzy usg dopochwowym...i nie bije serduszko:szok: Ja już praktycznie w ryk, ona mówi, że może sprzęt jest już na te wymiary zły, bo ma jakąś tam rozdzielczość i żebym jutro pojechała do szpitala, ale jak zobaczyła, jaka już bliska jestem histerii, zadzwoniła do znajomego lekarza ze szpitala i pojechaliśmy z A od razu. Tam od razu miałam usg genetyczne już przez brzuch i okazało się, że wszystko jest ok :-):-):-) CRL 46 mm -> 11,3 tc :-D
Gratuluję pozostałym mamusiom
Mam nadzieję, że te nerwy nie wpłynęły na dzidziusia, który machał do nas rączką i kopał nóżkami i pan doktor określił go mianem strasznego wiercipięty :-D

reklama
Dziękuję Wam Kochane :) Może kiedyś zbiorę się i wytnę kawałek z filmu jak się Dzidzia drapie pogłowie... A to zdjątka (starałam się wybrać jak najlepsze kadry z filmu):
Zobacz załącznik 440449Zobacz załącznik 440450Zobacz załącznik 440451Zobacz załącznik 440452

Zobacz załącznik 440453

a to moje z wczoraj :)) 13t = 6,34 :))

Bubuś te w 3d są mega! wyraźne i w ogóle haha! :))
ale przystojniaczki!!! :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry