K
Kasieq
Gość
Anusieńka właśnie sama się zastanawiałam czy nie zmienić tego gina bo cokolwiek wspomnę o tych krwiakach czy jak się czuje po leku to on ucina temat albo odpowiada że się wchłaniają powoli. Kazał mi ten lek brać od 6 do 19 tygodnia
Nawet nie miałam kogo wcześniej zapytać o opinie o tym lekarzu. Strasznie dziekuje za informacje:*
Nawet nie miałam kogo wcześniej zapytać o opinie o tym lekarzu. Strasznie dziekuje za informacje:*
. Dzis bylam na usg genetycznym 13 tc- CRL 6,77 wszystko jest w jak najlepszym porzadku, dzidzia zdrowa :-) tylko bardzo skakal i sie krecil i nie dalo sie okreslic jeszcze plci. Moj M. byl zachwycony :-) pierwszy raz byl ze mna na usg i bardzo duzo pytan zadawal :-). Wstawiam nizej zdjecia ale nie sa tak wyrazne jak bylo widac na moinitorze. Na pierwszym widac twarzyczke i pomiar kosci nosowej, to tu wyglada troche jak Kosmita
Crinone nie brałam, a mam/y sie dobrze.
Mówie Ci zapisz się do kogoś innego, bo napewno powiedzą Ci że wszystko jest ok, żadnych leków na podtrzymanie nie musisz brać i napewno poprawi Ci to samopoczucie, a przeciez teraz to tak bardzo dla nas ważne