reklama

Wrześniówkowe mamy

A o do piwa, to czekam na mojego jak wróci żeby wyjąć sobie takie zimniutkie z lodówki!!!!mniam mniam:tak:
Kurcze, znowu kupiłam sobie szampon koloryzujący i znowu boje sie jak będę wyglądać....zawsze ten sam problem.....( ależ mam problemy co? ) sory , już przestaje przynudzać...

reklama
problem czysto kobiecy, też tak mam ostatnio sobie sama zrobiłam na czekoladowych włosach czerowne pasemka
i co tego czerwonego jak na lekarstwo wyszły same refleksy heheheh

a mój małż dalej śpi a ja sobie przeglądam nowy egzemplarz dziecka i na okłądce jest coś o jadłospisie bez mleka dla małego alergika jak się wczytam to napisze to i owo dla małych skazowców

Nie taka znowu cisza, skoro 7 stron nadrabiałąm :tak:

Ja wprowadziłąm gluten ale na razie w przegryzkach - nzaczy piętki bułeczki do pomemłania Łukszkowi daję. Pierszy raz dałam mu tak koło 20 lutego...

Ach! Widze że i Wasi lekarze należą do Klubu Wielbicieli Eurespalu...

dobry wieczor kobitki
próbuje nadrobic kilka ostatnich dni ale kiepsko mi idzie
jestem dzisiaj na wieczorze panienskim ktory organizuje moja kuzynka (powiedziala ze bedziemy pic piwo i gadac o meskim przyrodzeniu wiec sie skusilam) przyszlam tylko dac malemu mleko i polozyc spac , no i zajrzec do was i wracacm na impreze;)
milego wieczorku!!

reklama
Ja jestem. Czekałam na nocnym wątku, ale się żadna nie pokazała. Cosik mnie łeb zaczyna boleć...

Oj, dzięki za życzonka dla Tyma. W zasadzie to już nie wiem, co mu jest. Myślę, że chyba po prostu nie był głodny po tym jabłuszku. A kaszelek... przez sen nie kaszle więc to chyba dobrze. Jutro będzie na cenzurowanym. Tzn. będę go obserwować. Jakby co to w poniedziałek do lekarza.

A co do meczu, to dziękuję, był bardzo udany. Aż sama byłam w szoku, że naszym tak gładko poszło we Włocławku, hi hi. Ale niestety, nie mam z kim tego oblać, bo małżonek padł jak szmatka usypiając Kubę. Tzn. oficjalnie to się nazywało, że idzie spać, bo jutro o 5:00 wstaje na formułę 1. Dobrze, że budzik co się nazywa Tymotuesz na pewno go nie zawiedzie, bo tego się nie da wyłączyć.

Ok, przez ten łeb bolący, i ja chyba zaraz pacnę się do wyrka. Weekeeeend....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry