reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wrześniówkowe mamy

*Zatańcz ze mną*
* Przeminęło z wiatrem* KOCHAM TEN FILM!!!
*Bodyguard* ;-)

Jak sobie jeszcze coś przypomne to napiszę :-)

reklama
hruda SUPER, ze jestes zadowolona!Ciesze sie, ze jestes wkoncu z mezem. Nie ma to jak miec swojego mezczyzne obok siebie :) Korzystaj ile wlezie :)

Carioca z ebay mozesz zamiawiac gdzie chcesz, tylko zobacz czy sprzedawca napisal "worldwide". Ale jest tez ebay polskie ebay.pl ale nie polecam :) A co do karty 3v, to nie musisz posiadac nic. Wypelniasz na necie, ze chcesz ta karte i przysylaja do domu. Jak chcesz cos kupic na necie czy przez telefon, to idziesz do sklepu i ladujesz kase, ile chcesz (ladowanie 5 euro kosztuje) i dostajesz wszystkie numery, exp date, code i takie tam. Korzystasz z niej tak, jak bylaby visa card. Ale to tylko na Irlandie.

U mnie urwanie glowy od rana. Amanda nie spi juz od 8:30, drzemki w poludnie nie chcila robic, ciagle piszczy i sie drapie po buzi....wyczuwam zblizajacy sie 3 zabek u Niej :)

Nuśka-Olafowi eurespal pomógł, na pewno będzie oki, trzymam kciuki!!
Oby oby dzięki za pocieszenie tego było mi trzeba (moze nam tez pomoze) a po ilu dniach była poprawa?

Hruda
to mi pozostaje życzyć Tobie jak Ty to mówisz......... udanego "skakania na ogonie":-D:-D:-D:-D

Atru właśnie coś ten nasz Kubica ma pecha cos często nie udaje mu się dokończyć wyścigu:-:)-:)-((no dziś to faktycznie miał pecha) a swoja droga to dziwne bo w poprzednim sezonie to przeważnie jemu psuł się bolid a słynny pan NH jakimś trafem nie miał problemów z bolidem.

Aaaaa jeszcze warty obejrzenia jest Indiana Jones :D mój idol z dawnych lat :D
*Poszukiwacze zaginionej arki*
*Światynia zagłady*
i trzecia część nie pamietam tytułu, ale chodziło w nim o Świety Gral.

Fajny jest jeszcze "Kod Da Vinci*

Shinead ratunku powiedz jak podawałaś eurespal synusiowi bo mój mi za każdym razem robi takie cyrki przy tym dziś np zwymiotował i diabli wzięli wszystkie leki które i tak z wielkim trudem mu daliśmy nie wspomnę o pościeli która właśnie się pierze.:-(

Melduje sie juz jestem 2 dni neta nie mialam i myslalam ze ocipieje kurcze dos popstrykalam i epsulam dopiero dis byl syn szwagra to mi naprawil uff nadrabiac was narazie nie bede bo nie dm rady

Nuśka-a ile masz podać, 5 ml? u nas właśnie tyle lekarz przepisał, podawałam Olafowi na małej łyżeczce po troszeczku, bo też się krztusił.Oczywiście musiałam go przy tym zabawiać, robić miny i mówić jakie to smaczne:-D Trochę to trwało ale chociaż wszystko wtrząchnął. Absolutnie nie podawaj mu całej dawki na raz, powolutku niech sobie cmoka. Poprawę zauważyłam po 2 dniach, więc uszy do góry i cierpliwości. Trzymajcie się cieplutko!!!

Nuśka bidulko, niech się choróbnsko Was nie ima :baffled:

Dziękuję dziewczyny. Trochę wymienionych juz widzialam, ale sporo chętnie obejżę, dziekuję i proszę o więcej :tak:

reklama
boze dziewczyny normalnie wyc mi sie chce.... jutro wracam do pracy:-:)-(
nie wiem jak ja przezyje tę rozłąkę z Julią... mam z nią taki świetny kontakt boje się że to strace- jak to pisze to już mam łzy w oczach... ah nawet nie mam weny do pisania masakra:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Do góry