reklama
hruda SUPER, ze jestes zadowolona!Ciesze sie, ze jestes wkoncu z mezem. Nie ma to jak miec swojego mezczyzne obok siebie
Korzystaj ile wlezie 
Carioca z ebay mozesz zamiawiac gdzie chcesz, tylko zobacz czy sprzedawca napisal "worldwide". Ale jest tez ebay polskie ebay.pl ale nie polecam
A co do karty 3v, to nie musisz posiadac nic. Wypelniasz na necie, ze chcesz ta karte i przysylaja do domu. Jak chcesz cos kupic na necie czy przez telefon, to idziesz do sklepu i ladujesz kase, ile chcesz (ladowanie 5 euro kosztuje) i dostajesz wszystkie numery, exp date, code i takie tam. Korzystasz z niej tak, jak bylaby visa card. Ale to tylko na Irlandie.
U mnie urwanie glowy od rana. Amanda nie spi juz od 8:30, drzemki w poludnie nie chcila robic, ciagle piszczy i sie drapie po buzi....wyczuwam zblizajacy sie 3 zabek u Niej
Carioca z ebay mozesz zamiawiac gdzie chcesz, tylko zobacz czy sprzedawca napisal "worldwide". Ale jest tez ebay polskie ebay.pl ale nie polecam
U mnie urwanie glowy od rana. Amanda nie spi juz od 8:30, drzemki w poludnie nie chcila robic, ciagle piszczy i sie drapie po buzi....wyczuwam zblizajacy sie 3 zabek u Niej
Oby oby dzięki za pocieszenie tego było mi trzeba (moze nam tez pomoze) a po ilu dniach była poprawa?Nuśka-Olafowi eurespal pomógł, na pewno będzie oki, trzymam kciuki!!
Hruda to mi pozostaje życzyć Tobie jak Ty to mówisz......... udanego "skakania na ogonie"

Atru właśnie coś ten nasz Kubica ma pecha cos często nie udaje mu się dokończyć wyścigu:-
Aaaaa jeszcze warty obejrzenia jest Indiana Jones
mój idol z dawnych lat 
*Poszukiwacze zaginionej arki*
*Światynia zagłady*
i trzecia część nie pamietam tytułu, ale chodziło w nim o Świety Gral.
Fajny jest jeszcze "Kod Da Vinci*
*Poszukiwacze zaginionej arki*
*Światynia zagłady*
i trzecia część nie pamietam tytułu, ale chodziło w nim o Świety Gral.
Fajny jest jeszcze "Kod Da Vinci*
H
Harsharani
Gość
ja wlasnie widzialam Juno (dla mnie rewelka) i 27 sukienek.
Shinead ratunku powiedz jak podawałaś eurespal synusiowi bo mój mi za każdym razem robi takie cyrki przy tym dziś np zwymiotował i diabli wzięli wszystkie leki które i tak z wielkim trudem mu daliśmy nie wspomnę o pościeli która właśnie się pierze.:-(
Shinead
wrześniowa mama '07
Nuśka-a ile masz podać, 5 ml? u nas właśnie tyle lekarz przepisał, podawałam Olafowi na małej łyżeczce po troszeczku, bo też się krztusił.Oczywiście musiałam go przy tym zabawiać, robić miny i mówić jakie to smaczne
Trochę to trwało ale chociaż wszystko wtrząchnął. Absolutnie nie podawaj mu całej dawki na raz, powolutku niech sobie cmoka. Poprawę zauważyłam po 2 dniach, więc uszy do góry i cierpliwości. Trzymajcie się cieplutko!!!

reklama
boze dziewczyny normalnie wyc mi sie chce.... jutro wracam do pracy:-
-(
nie wiem jak ja przezyje tę rozłąkę z Julią... mam z nią taki świetny kontakt boje się że to strace- jak to pisze to już mam łzy w oczach... ah nawet nie mam weny do pisania masakra:-
-
-
-
-
-
-
-(
nie wiem jak ja przezyje tę rozłąkę z Julią... mam z nią taki świetny kontakt boje się że to strace- jak to pisze to już mam łzy w oczach... ah nawet nie mam weny do pisania masakra:-
Podziel się: