klavell
Fanka BB :)
MONIA wejdz na strone ImageShack® - Image Hosting wybierz zdjecie i rozmiar ja wybieram zazwyczaj 320x240 wciskasz host in i wyskocza ci kody pierwszy z nic kopiujesz i wklejasz tu i powinno wyjsc ci zdjecie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana Hruda tęskniłaś;-);-)
A MY!!pijemy szampanskoje bo J kupil .new' fure...najlepsza w jego karierze..a wiecie jak cieszy faceta nowy gadzecik;-)
a gdzie Gabdis, Aneczka...no i Nuska? co z wami dziachy!;-)![]()
(swoją droga to takie okropieństwo że szkoda gadać ) więc poleciałam do sklepu i kupiłam zwykłe bebiko a on tez nie chce 
a to dziwne bo kiedyś nie robił problemów i pił z butelki herbatki wodę nawet kiedyś mleko jak go zostawiłam z siostrą a teraz nie i koniec i tak płakał że w końcu dostał cycka jak ja go przyzwyczaję do tego mleka??? POMOC Y

Czuwaj!Dobry wieczór
Dziewczyny 12 kwietnia idę na wesele tzn mam taką nadzieję bo coś kiepsko sie zapowiada problem w tym że mój mały smyk nie chce pić mleka z butelki kupiłam mu najpierw bebiko omneo i mały zaciska buźkę(swoją droga to takie okropieństwo że szkoda gadać ) więc poleciałam do sklepu i kupiłam zwykłe bebiko a on tez nie chce
a to dziwne bo kiedyś nie robił problemów i pił z butelki herbatki wodę nawet kiedyś mleko jak go zostawiłam z siostrą a teraz nie i koniec i tak płakał że w końcu dostał cycka jak ja go przyzwyczaję do tego mleka??? POMOC Y
Blimko witaj jak miło że wróciłaś

M robi w Ie ale tam to po prostu paranoja,test teoretyczny i masz prawko...tyle ze po angielsku.Zawsze jka podchodzilam to albo matura mi sie przyplatala,albo wyjazdj do Ie albo ciaza a teraz znow mam wymowke ze dziecko...reaktywowalam jazdy jak bylam chyba w 4 mc mialam isc na egzamin i znow to olalam
Teraz juz musze to zrobic bo takie jelopy bez obrazy jezdza a ja jestem skazana na komunikacje miejska....A PRZECIEZ POTRAFIE JEZDZIC...papierek to tylko kwestia czasu

...tak wsiasc i poooojechac...
ot tak!