reklama

Wrześniówkowe mamy

A mnie ten moj brak okresu do szalu doprowadza wczoraj zrobilam test wynik negatywny ale jak @ nie ma tak nie ma a dzis bardzo zle sie czuje
Klavell kiedy przestalaś karmić piersią? bo ja mialam podobną sytuacje też denerwowalam się że jakoś dlugo nie mialam @ też już chcialam robić test ale wkoncu po 2 miesiącach od po odstawieniu od piersi Mateuszka dostalam @,więc się nie martw będzie OK!

reklama
Shinead nawet nie wiesz jak bardzo cie rozumiem, pracuje juz miesiac ale kazdy dzien jest straszny, codziennie rano zastanawiam sie czy nie rzucic pracy, wiem niby powinno byc lepiej bo praca ludzie ale ja strasznie tesknie za moim Fifi,
tymbardziej ze maly niestety zostaje z moja tesciowa, i tak sie do niej przyzwyczaja ze mnie sie serce rozdziera jak widze jak mi go "zabiera".wiem to jest pewnie uorzedzenie do tesciowej ale mimo wszystko dzieciak sie bardzo (za bardzo) do niej przyzwyczaja i to mi sie nie podoba,
ja niestety pracuje od 8-16 moj szef nie chce mi uznac godziny na karmienie :(
odciagam pokarm laktatorem i jest ok, zreszta robie tak juz pare miesiecy i karnmie malego butelka.

u nas dzisiaj tez pochmurno (dlatego mam chwilke na bb) ale maly i tak spi w najlepsze na balkonie juz od 9 00. ja tam nie patrze czy zimno czy mokro- na balkon i juz! zreszta w domu w dzien nie bardzo chce spac. jak leje to spi w werandzie przy otwartych drzwiach :tak:. no i wlasnie sie obudzil :-D

Ja tez jak bylam z malym caly czas to nie patrzylam na pogode tylko duzo lazilismy po dworze, ale tesciowa wystarczy ze listek szybciej sie porusza i juz z fifim nigdzie sie nie wybiera, kaloryfery poodkreca i siedzi w domu - jak ja bym chciala z moim malenstwem tak przynajmniej do roku posiedziec.

NUŚKA ja też 12 kwietnia ide na wesele. Z Mateuszkiem naszczęście nie ma problemu bo on już niepije cycusia a mleczko z butelki. Ale jakieś 2 lata temu mialam ten sam problem z córką też mieliśmy iść na wesele a ona nie chciala żadnego innego mleka ale wkońcu jak dalam jej BEBILON to odrazu przystawila się do butli jjak to by bylo mleczko z cycusia. i od tamtej pory pila bebilon

Życzę super zabawy na weselu!!!

Witam :-)

U Nas też kulawo z pogodą, ale jednak wybiorę się na wyprawę z Kubusiem do mamy bo tu u teściów dostaje kota!!! Przed chwila miałam stracie z tesciem, który przejmuje się jak mrówka okresem, że dałam mu chrupka!!!! Kuźwa przejmuje się tak jakbym conajmniej dawała mu patyki do gryzienia. Mam dość!!!!

Jestem z dnia na dzień coraz bardziej zaskoczona snem Kubalki dziś pobudka była o 5.30 na mleko i po mleczku zasnoł i spał do 8 :szok: :szok: :szok: wczoraj poszedl spać przed 20 i spał do 8!!! 12 godzin!!!! Jeny serio od prawie tygodnia sypiam po 10 godzin!!!:laugh2:

Dziewczyny wiem, że macie mnie dosyć z tymi moimi problemami z teściami, ale serio nie mam się komu wyżalić. W domu nie chcę bo mama będzie mnie namawiać do powrotu do domu z Kubalką, a R nie chcę bo on uważa że jego rodzice są the best. Jedynie co moim psiapsiółką :-D ale one daleko :-(

Proszę poradzcie mi coś :dry: nie wiem czy to ze mną jest problem??!!??! Mąż siostry mojego męża również nie wytrzymywał tej atmosfery w domu, bo podobnie jak my teraz z początku mieszkali z moimi teściami i wyprowadził się. Gośka siostra męża poszła za nim bo wiadomo małżeństwo by padło. Ja również myślę o tym aby pójść do pracy i wynająć coś dla siebie bo ja normalnie fiksuje!!!! SERIO nie przesadzam. Mam dosyć tych głpich tekstów!!!

reklama
Witam wszystkie mamusia.
Wczoraj mnie nie było wieczorem na BB bo kiedy małego nakarmiła i położyłam do łóżeczka, nawet nie wiem kiedy i ja zasnęła. Obudził mnie J o 22 a tu gorączka 39stopni, myslę sobie co kurna jest:crazy: a tu cycek mnie strasznie nawala. Twardy choc mały ściągnął mleczko, zaczerwieniony w dwóch miejscach - zapalenie piersi. :szok: To ja do wanny , gorący natrysk i dojenie
Dzis byliśmy na szczepieniu, mały dobrze to znósł. Okazało się , że ta gorączka w poniedziałek to jednodniowy wirus, i miał troszkę gardełko zaczerwieniu\one.
W nocy dzis było nawet dobrze, a to tylko dlatego, że znów Adaś z nami spał. Nie miałam siły wstawac do niego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry