Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A Etka ja słyszałam o 6-cio latkach ale 5-ludzie nie popadajmy w paranoje.Nasi politycy już nie wiedza co wymyślać
![]()
Dobrze piszesz 6-latki do 1 klasy a 5-latki do zerówki

Ale Ci zazdroszczę pogody u nas szaro buro i ponuro :-GDZIE JESTEŚCIE?????? :--
-(
Za oknem jest tak piekna pogoda, że aż grzech w domu siedzieć ALE ja z Kubalką się dziś nigdzie nie wybieram bo wyprałam dziś wszystkie jego ciepłe ubranka i nawet jakbym chciała to nie miałabym go w co ubraćjak na złość temperatura u Nas wynosi 19 stopni
słoneczko tak świeci i grzeje.
Witajcie kochane w Ojczyznie!!
Jestem zakrecona po powrocie i na maxa zmeczona...wiec czytam was pobieznie, wybaczcie
Lot minal super a Stas jakby TU szczesliwszy - taki radosny w domku.
Spadam dalej ogarnac TO wszytsko.
Buziaki!!!

To nie tak niestety ten fryzjer to dlatego bo na wesele w sobotę idę:-) tak pewnie bym jeszcze przeczekałaNuśka - z Ciebie to tylko brać przykład: brzuch jak przed ciążą, teraz kosmetyczka i fryzjer - musisz być super zadbaną dziewczyną. A do tego swoja sympatyczna babka.

Pogoda u nas do d..y i nie planowałam wyjścia. Zostałam zmuszona po 15, bo Matysowi nawet przez głowę nie przeleciał myśl o spaniu. Poszłam na jakieś pół h,jak zasnął przyszłam do domu,a on spał mi 2 godzinki. Wkulneliśmy się z S pod kocyk jak za starych dobrych czasów
a wieczorem widze was nie ma:-(ale moze w koncu na was trafie.Jak na razie jestem zakrecona tutaj i juz nie pamietam komu mialam odpowiedziec,a nie umiem zaznaczac tych cytatow zeby ulatwic czytanie,wiecie o co mi chodzi?