blimka
Wrześniowe mamy'07
No Kasiula czytając to co napisałaś też mi łezka w oku się zakręciła.
mi też, mi też...

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No Kasiula czytając to co napisałaś też mi łezka w oku się zakręciła.

NUŚKA- a Ty jak się bawilaś? mam nadzieje że lepiej niż ja![]()
Nuśka coś się nie odzywa po imprezie. Widzę dwa rozwiązania: albo nie poszła i nie ma nam o czym popisać;-) albo poszła i dzisiaj szaleje na poprawinachZ całego serca mam nadzieję, że się wybawiła za wszystkie czasy i zrelaksowała.
ja chyba bym nie zasnęła.
a najlepiej mu sie usypia przy muzyce, ale nie puszczonej tak cichutko ale właśnie rozkręconej na prawie cały regulator 
ja wcześniej jak Kubalki jeszcze nie było usypiałam wyłacznie przy włączonym tv inaczej nie mogłam zasnąć, a najlepiej mi się spi gdy chce jakiś fajny film obejrzeć 

Coś okropnego!!!! Film wyłacznie dla ludzi o mocnych nerwach i silnych zołądkach.
po co to się zarzekać, że nie ma jak jest.Czy ta MATA do TAŃczenia to stepmania. Właśnie chcę ją kupic mojej Mai. Czy dla 4 latki będzie się nadawała?

Byłam na weselu :-) o 21 pojechałam do domku nakarmić małego i wróciliśmy z powrotem. Synuś był grzeczniutki ładnie spał u cioci a jak sie przebudził około 1 to dostał soczku i spał dalej my z wesela wróciliśmy o 4 rano i zabralismy małego do siebie. Mały rozejrzał się po pokoju po czym aż się uśmiechnął że jest już u siebie , jak te nasze dzieci już duzo rozumieją.
A na weselu fajnie było orkiestra no nie całkiem w moim typie ale co tam było mi zimno a że karmię to jedyny sposób na rozgrzanie to taniec a co tam będę sobie żałować skakałam przy tym co grali;-) i się rozgrzałam:-) fajnie tak się spotkać z rodzinka pogadać obejrzeć jak się kto zmienił;-) :-) a jedzenie jak dla mnie to troszkę mało rzeczy na ciepło a dużo w galarecie a ja nie przepadam za takimi specjałami.
Ogólnie dziewczyny dziękuje bardzo za namówienie mnie żebym jednak poszła duża buźka dla Was:-):-):-):-):-)
A dzisiaj byliśmy z malutkim na poprawinach i mój dzielny chłopak podziwiał gdzie żeśmy go przywieźli tyle ludzi hałas (jeszcze dziś była orkiestra) ale był dzielny i się uśmiechał nawet się zdrzemnął w tym hałasieja chyba bym nie zasnęła.

Jestem z ciebie dumna

tygrysek ja też dla córci bo to wulkan energii.