reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
tygrysek3108 ja miałam taki sam problem co zrobic z ubraniami. Więcej dzieci nie planuję a w kartonach leżą. Postanowiłam sprzedac je na Allegro. Własnie jestem w trakcie robienia wielkich pak. Ktos zawsze kupi, bo ceny minimalnej nie określam.

NUŚKA- a Ty jak się bawilaś? mam nadzieje że lepiej niż ja:tak:

Nuśka coś się nie odzywa po imprezie. Widzę dwa rozwiązania: albo nie poszła i nie ma nam o czym popisać;-) albo poszła i dzisiaj szaleje na poprawinach:tak: Z całego serca mam nadzieję, że się wybawiła za wszystkie czasy i zrelaksowała.

Byłam na weselu :-) o 21 pojechałam do domku nakarmić małego i wróciliśmy z powrotem. Synuś był grzeczniutki ładnie spał u cioci a jak sie przebudził około 1 to dostał soczku i spał dalej my z wesela wróciliśmy o 4 rano i zabralismy małego do siebie. Mały rozejrzał się po pokoju po czym aż się uśmiechnął że jest już u siebie , jak te nasze dzieci już duzo rozumieją.
A na weselu fajnie było orkiestra no nie całkiem w moim typie ale co tam było mi zimno a że karmię to jedyny sposób na rozgrzanie to taniec a co tam będę sobie żałować skakałam przy tym co grali;-) i się rozgrzałam:-) fajnie tak się spotkać z rodzinka pogadać obejrzeć jak się kto zmienił;-) :-) a jedzenie jak dla mnie to troszkę mało rzeczy na ciepło a dużo w galarecie a ja nie przepadam za takimi specjałami.
Ogólnie dziewczyny dziękuje bardzo za namówienie mnie żebym jednak poszła duża buźka dla Was:-):-):-):-):-)
A dzisiaj byliśmy z malutkim na poprawinach i mój dzielny chłopak podziwiał gdzie żeśmy go przywieźli tyle ludzi hałas (jeszcze dziś była orkiestra) ale był dzielny i się uśmiechał nawet się zdrzemnął w tym hałasie :szok: ja chyba bym nie zasnęła.

Kasiu gratuluję tego pierwszego "mama":-):-):-):-):-):-)

Hruda ciesze się że chrzściny udane na pewno poprawiny będą równie udane jak ochłoniesz od gości to czekamy na fotki:-):-)

Tygrysku
śliczne suwaczki:-)

Nuska dzieci czasem potrafią nas tak zadziwić :-) mój mały też usnoł w pokoju pełnym ludzi i pełnym halasu :baffled: a najlepiej mu sie usypia przy muzyce, ale nie puszczonej tak cichutko ale właśnie rozkręconej na prawie cały regulator :dry::laugh2: ja wcześniej jak Kubalki jeszcze nie było usypiałam wyłacznie przy włączonym tv inaczej nie mogłam zasnąć, a najlepiej mi się spi gdy chce jakiś fajny film obejrzeć :sorry2:

W sobote R puscił piłe IV NIE POLECAM!!! :wściekła/y::wściekła/y: Coś okropnego!!!! Film wyłacznie dla ludzi o mocnych nerwach i silnych zołądkach.

Atru to szczerze tescie zrobili z tymi ubrankami :dry: po co to się zarzekać, że nie ma jak jest.

Czy ta MATA do TAŃczenia to stepmania. Właśnie chcę ją kupic mojej Mai. Czy dla 4 latki będzie się nadawała?

To prawie identyczne maty, tylko że "Stepmania" jest na komputer i wymaga maty z wejściem na PC-ta a ja mam program "Dance Revolution" i matę do Sony PlayStation. Maty różnią się tylko "wejściami", a programy też niewiele się różnią od siebie. Na PCta można ściągnąć program z internetu ("stepmania")i masę piosenek o różnym poziomie trudności. Polecam:tak:

Byłam na weselu :-) o 21 pojechałam do domku nakarmić małego i wróciliśmy z powrotem. Synuś był grzeczniutki ładnie spał u cioci a jak sie przebudził około 1 to dostał soczku i spał dalej my z wesela wróciliśmy o 4 rano i zabralismy małego do siebie. Mały rozejrzał się po pokoju po czym aż się uśmiechnął że jest już u siebie , jak te nasze dzieci już duzo rozumieją.
A na weselu fajnie było orkiestra no nie całkiem w moim typie ale co tam było mi zimno a że karmię to jedyny sposób na rozgrzanie to taniec a co tam będę sobie żałować skakałam przy tym co grali;-) i się rozgrzałam:-) fajnie tak się spotkać z rodzinka pogadać obejrzeć jak się kto zmienił;-) :-) a jedzenie jak dla mnie to troszkę mało rzeczy na ciepło a dużo w galarecie a ja nie przepadam za takimi specjałami.
Ogólnie dziewczyny dziękuje bardzo za namówienie mnie żebym jednak poszła duża buźka dla Was:-):-):-):-):-)
A dzisiaj byliśmy z malutkim na poprawinach i mój dzielny chłopak podziwiał gdzie żeśmy go przywieźli tyle ludzi hałas (jeszcze dziś była orkiestra) ale był dzielny i się uśmiechał nawet się zdrzemnął w tym hałasie :szok: ja chyba bym nie zasnęła.

No, dzielna mamuśka:-D:-D:-D Jestem z ciebie dumna:-D:-D:-D

No, łebki śpią, mi też się oczka zaczynają kleić...

a ja dalej czekam na rodzinke B a jutro będę ziewać w pracy
ale już nie raz zasiedziałam się na necie i dawałam rade
i wiecei co ja też sobię kupię taką matę do tańczenia do lapka to musi być fajne a i Szymka będę miałą na chwile z głowy bo on nad ruchliwy jest to się chłopak wyżyje

reklama
Do góry