Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
).

no co wy! ja mam 28 skonczone we wrzesniu (2 tygodnie po urodzinach piotrusia) a caly czas czuje sie na 17! nawet jak mnie ktos zapyta ile mam lat to w pierwszej kolejnosci odpowiadam wlasnie, ze 17
. chcialabym tez drugie dzieciatko przed trzydziecha. moze sie uda...

co po niektóre będą miały duuuuuuuuuuuuuuużo do nadrobienia

, przyszedł szwagier, przyniósł jakiś list typu, damy Ci kredyt, i obudził mi Dawida 

.
.

. mam nadziejęAniu a Ty przecież byłaś z nami mamy Cię nawet na naszej liście wrześniówek Prawda ? Czy to nie Ty?
faktycznie jestem na liście :-), chociaż z małym błędem ale nie szkodzi (waga 3700g, 56 cm) nawet nie wiedziałam
A oto co nabylam i z to wszystko zaplacilam 26zl. W sklepie to na dres pewnie by ni starczylo(orginalny z umbro)

Kręgosłupa chyba juz nie mam tylko jakiś wygięty pałąk.
o obudził się. K***a.
lecę do później. Chyba
A wlasnie zapomnialam.Weszliscie na temat wieku.To czy jest ktos kto liczy 23 wiosny???Bo jak nie to chyba siezawstydze ze jestem najmlodsza