Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Właśnie Bartek się obudził i przeszkadza mi w klawiaturze
;-)A właśnie co u niej Carioca

Czy to ta Klavell od Hanife?Naomi, chyba Klavell ma 21 lat. Ale z nią teraz nie pogadasz, bo się wygrzewa na tureckim słoneczku. A właśnie, kiedy Klavell wraca?
No ja też miałam problem, dziękiNaomi - mam prosbe...moze glupia...moglabys zmienic ciut czcionke na wieksza albo przyciemnic kolor? bo ja mam dobry wzrok a ledwo moge cie odczytac...choc bardzo chce:-)

Mam to samo z Dawidkiem tyle że nawet jak swoje odciągnę i dam mu z butli to jest awantura na maxaMój synuś zawsze budzi się na mleczko ale my karmimy jeszcze cycusiem (skubaniec nie chce mleka modyfikowanego nie i już :-() A jak Ty karmisz?
, Dzieci karmione piersią napewno w 7 miesiącu ale butelkowe to nie wiemLuandzia pisałaś coś o żółtku? Jak karmimy piersią to można już podać? Podawałaś już? A właściwie to od kiedy to żółtko?
A wiem przecież jest specjalny wątek lecę się wczytać od początku chyba MAjandra podawała schemat. A i jeszcze jedno jak coś jest od 7 miesiąca tzn że już podawać prawda?
Czy to ta Klavell od Hanife?
Mam to samo z Dawidkiem tyle że nawet jak swoje odciągnę i dam mu z butli to jest awantura na maxa,
smoczek ciągnie ale z butelki nic nie ruszy
dziwne to moje dziecko
Dzieci karmione piersią napewno w 7 miesiącu ale butelkowe to nie wiem
takCzy to ta Klavell od Hanife?

Czesc dziewczyny pogoda do d... wiec forum dzisiaj oblegane :-)u nas tez nie ciekawie zimno pada deszcz i ciemno jak w nocy nic tylko spac .

Luandzia pisałaś coś o żółtku? Jak karmimy piersią to można już podać? Podawałaś już? A właściwie to od kiedy to żółtko?
A wiem przecież jest specjalny wątek lecę się wczytać od początku chyba MAjandra podawała schemat.
No i co schemat to inaczej wrrr w jednym juz mozna dla dzieci karmionych piersią podawać żółtko a w innym każą wszystko z 2 miesięcznym opóźnieniem podawać. I bądź tu mądrym.
A i jeszcze jedno jak podajecie żółtko to zupka bez mięsa? Bo tez coś takiego tam było?