W poradniku Nutricii jest napisane,że żółtko po 6 miesiącu jak karmisz piersią. A dziś na stronce Bobovity wyczytałam, że można dawać mięsko razem z żółtkiem.
o dziękuje za informacje :-) a tak w ogóle to ze mnie gapa też mam ten poradnik Nutrica
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W poradniku Nutricii jest napisane,że żółtko po 6 miesiącu jak karmisz piersią. A dziś na stronce Bobovity wyczytałam, że można dawać mięsko razem z żółtkiem.
Twój to chociaż soczek wypije a mój to tylko z łyżeczki a to trwa i trwa
dokładnie ta sama nie inna:-)
tak tak smoka ciągnie u nas to samo mojego mleka z butelki też nie chce ale co dziwne soczek wypijedziwne to moje dziecko
wyczytałam jeszcze że żółtko doje się na przemian z mięsem jednego dnia danie z mięskiem a drugiego żółtko to prawda dajesz tak ? Czyli albo mięsko albo żółtko?

, a mój ani jednego
, ale jego siostrze pierwszy wyrósł jak miała 9 m-cy więc bez paniki 
My też nie mamy jeszcze ani jednego ząbka.
. Zanim go położyłam spac zmierzyłam temp. i miał 38,3
Dałam Ibufen ale nie minęła minuta i zwymiotował, razem z glutami z nosa. Podałam czopek. Katar nadal wodnistty. Dziś próbował gryźc podłogę i trał dziąsłami o nogę od stołu. Bidulek, strasznie mi go szkoda. Połozyłam go nawet do naszego łóżka ( mam nadzieję, że jak wszystko minie to się szybko odzwyczai od spania z nami)
Jesyem ciekawa czy dzis też nie będę spała???????? Ale cóż takie sa te nasze dzieciaczki ukochane.:-)Tygrysku no jakbym swojego dzisiejszego posta czytala u mnie dokladnie wszystko to samoWiki mi marudzi wymusza na nas różne zachowania i też raguje wrzaskiem i złośliwą minką jak jej brat coś zabierze a co gorsza zaczełą się budzić w nocy na jedzonko i nie zaśnie dopóki nie dostanie tego mleczka żadna woda nie pomoże,

tak się stesknił.Tygrysku3108 fajnie cie znowu zobaczyc na forum.Niewiem czy mnie pamietasz,Andzelika lub Aniolek20073.To moje poprzednie nicki.