*Kasia*
Mama Kubusia 07.09.2007r.
Agulka, mimo że jestem wierząca mam wrażenie, że Bóg gra w ruletkę o nasz los.
Też tak mysle :-
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agulka, mimo że jestem wierząca mam wrażenie, że Bóg gra w ruletkę o nasz los.

Nie nie chce mi pić niestety:-(
bo Stasiek dzis palxczliwy i marudzacy i wrzeszcacy.Od 8.30 nie zmruzyl oka mimo ze tarl oczka i kreci ucho..i jak go wkladam do wyrka to wrzask. Na zeby to nie wyglada bo wczoraj lekarka obejrzala dziaselka i mowi ze gorne jedynki powoli kielkuja ale nie jest to sprawa na dzisiaj. Myslalam ze moze glodny ( jak zwykle) ale dostal wieksza porcje kaszki i ryk...potem obiadek i ryk. Teraz dalam mu doslowenie 80ml mleczka i zasnal...obawiam sie ze chyba go uspokaja ssanie mleczka i martwi mnie troche ta metoda uspokajania. A jak powodem jest glod...to ja sie juz poddaje. Lekarka mowila ze waga i wzrost sa na gornych centylach ale za duzo przybral przez ostatni miesiac i mam uwazac. Qrcze - nie chce go roztyc.

ale juz chodzi,naszczescie:-)
dwie lyzeczki i koniec:-
teraz juz jest lepiej,dzisiaj nawet zrobil kupke taka zbita,ale co mu dam jesc to wymiotuje,a widac ze jest glodny bo rano kaszke jak mu dawalm to nie nadazalam z ly zeczka ale potem zwymiotowal ,szkoda mi go bo sie meczy.

moj jak wypije dziennie 40ml to jest maksymalnieO dzięki Ci zbawicielkoDzień dobry:-);/
Na końcu w prawym rogu masz takie ikonki /cytuj/ / +/ i te posty które chcesz zacytować zaznaczasz /+/ i na końcu odpowiedz i pojawią się wszystkie zaznaczone posty mam nadzieje że nie namieszałam za bardzo i wiesz o co mi chodzi