Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dziś byłam na praktykach w ognisku i przyszedł sześcioletni chłopiec, który nie umie mówić. Tzn. mówi,ale kompletnie niezrozumiale. Ja o tym nie wiedziałam i jak usiadłam z nim do czytania to miał problem, żeby powtórzyć po mnie słowa i się popłakał. A ja prawie z nim (ale twarda byłam i się nie dałam). Jak poszliśmy do łazienki, żeby się umył, bo przyszedł brudny to on nie wiedział jak mydła użyć. Poza tym nieładnie pachniał, domyślam się, że w domu nikt nie pilnuje czy się myje. Od kierowniczki się dowiedziałam,że jego matka jest w ciąży z 4 dzieckiem i nim się wcale nie interesuje. Na szczęście szkoła się zainteresowała i chodzi do logopedy. Jak się pojawił na początku roku w ognisku to nie umiał powtórzyć słowa: "Ola". Teraz już umie. Tak mi go szkoda. :-(A jemu jest tak wstyd i przykro. A jest taki słodki i chce się uczyć.
Na torrenty.org znalazł i ściągnoł![]()
na jakie zdjęcia ty klikasz wchodzisz na ten link PAMPERS - punkt dla mamy i naciskasz naNuśka a umiala byś wkleić link strony tej co wybiera się te ubranka ?bo mi blokuje na tym gdzie trzeba kliknąć na zdjęcie aby przejść dalej
w czechowicachIzabela a gdzie mieszkasz ?
tak jak u mojego taty. juz jest taki opalony jak ja bede pod koniec wakacjiU nas juz od 2 tygodni goraaaaaco, chodzimy w krotkich rekawkach![]()
W kąpieli wodnej. Nie jestem zwolenniczka mikrofalowek i nawet jak robie dla siebie jedzonko to staram sie jak najrzadziej jej uzywac
ja bym chyba zrobila to samo. wspolczuje przejsc wszpitalu i mam nadzieje, ze oskarek jak najszybciej wroci do zdrowiaJa się nie zgodziłam i wyszliśmy na żądanie. Już mam serdecznie dosyć stresowania małego i podawania mu luminalu i jakiś syropów uspokających.Jakby coś się działo to wrócimy (mam nadzieję że nie).
Jestem tak wyrąbana że szkoda mówić, Oskar też. Jak go położyłam w domu w cichym pokoju w jego łóżeczku to tylko się szeroko uśmiechnął, pogadał i zasnął słodko. W końcu.:-)
. ale mnie odchuuuuudzi!!!!!!!
chyba już dam se z tym spokój bo szkoda nerwów no i z tego wszystkiego zapomnialam sie pochwalić że Mateuszek dziś wstal w lóżeczku no i tak mu się to spodobalo że co go wsadze do lóżeczka to on myk myk i już stoi i się śmieje

no i jeszcze caly czas go ciągnie w strone schodów,dziś to chyba ze 100 razy go musialam z tamtąd zabierać
postanowilam więc sprawdzić jak se poradzi z tymi schodami a on bez problemów na czworaka przy mojej asekuracji znalazl się na samej górze

jutro montujemy barierki na schody bo chwila nieuwagi i może być nieszczęścienapisałam do Ciebie na priva żeby juz tu dziewczynom nie zanudzać:-) odpisz czekam:-)próbuje, próbuje i nicchyba już dam se z tym spokój bo szkoda nerwów no i z tego wszystkiego zapomnialam sie pochwalić że Mateuszek dziś wstal w lóżeczku no i tak mu się to spodobalo że co go wsadze do lóżeczka to on myk myk i już stoi i się śmieje
no i jeszcze caly czas go ciągnie w strone schodów,dziś to chyba ze 100 razy go musialam z tamtąd zabierać
postanowilam więc sprawdzić jak se poradzi z tymi schodami a on bez problemów na czworaka przy mojej asekuracji znalazl się na samej górze
jutro montujemy barierki na schody bo chwila nieuwagi i może być nieszczęście