Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super pomysl,przeslij mi swojego meila na Andzelika Anna Ickowiakjeśli reszta dziewczyn też zgodzi się na mój pomysł to wyślę Wam wiadomość na NK z moim adresem mailowym![]()
a ja mialam taki patent- bralam piotrka na kolana tylem do siebie, siadalam przy stole, przed soba stawialam lusterko i raz dwa obiad byl zjedzonyMnie przez to ze Zuzka jest taka ciekawska trudno jest ja karmic w czyms innym niz krzeselko.
.
. ale na razie piotrek byl zafascynowany krzeselkiem wiec za bardzo nie latal na boki. zobaczymy co bedzie jak sie mu krzeselko znudzi...
Super krzesełko podoba mi się chyba się skusze na to zielone :-)jeszcze pooglądam inne ale to co Ty masz jest naprawdę fajniutkie.a my od miesiąca mamy takie krzesełko Coneco kupione ana allegro w sklepie mulan za 229 zł
bardzo dobrej jakości POLECAM
PLANET CONECO KRZESEŁKO +NACZYNIA +WYS.0 +BUTELKA (349385052) - Aukcje internetowe Allegro
Ale ja kupuje produkty Pampers od samego urodzenia Kubusia i nigdy nie dostałam książeczki na punkty:-
baffled:
![]()

jeśli reszta dziewczyn też zgodzi się na mój pomysł to wyślę Wam wiadomość na NK z moim adresem mailowym![]()

pa pa pahej witam znowu. Nim zacznę nadrabiać nieobecność dam znać co u nas. Otóż właśnie przed godziną wróciłam ze szpitala z Oskarkiem, gdzie byliśmy dwa dni. Oskar ma to nieszczęsne zapalenie oskrzeli i w środę po południu zaczął strasznie wymiotować śluzemPo kilku solidnych wymiotach przestraszyłam się że się odwodni (nic nie chciał pić, a raczej wszystko zwracał) i pojechaliśmy na pogotowie, a stamtąd do szpitala.
W szpitalu przepełnienie - wylądowaliśmy w dwuosobowej sali gdzie już było troje dzieci i ich mamy. Pierwsza noc to gorzej niż masakra. Dzieci się darły jedno przez drugie,Oskar pod kroplówką, nie mógł spać, cały rozwalony. Wczoraj miał cały dzień taką histerię że ciągle wrzeszczał, nie umiał wcale spać i w efekcie wciąż był na lekach uspokajających które nie działały. Na szczęście druga noc trochę lepiej, przenieśli nas do innej sali. Dziś okazało się że oskrzela już ok, mały mniej kaszle, jest w dobrym stanie, ale skoro to wirus to warto go poobserwować i zostawić do poniedziałku. Ja się nie zgodziłam i wyszliśmy na żądanie. Już mam serdecznie dosyć stresowania małego i podawania mu luminalu i jakiś syropów uspokających.Jakby coś się działo to wrócimy (mam nadzieję że nie).
Jestem tak wyrąbana że szkoda mówić, Oskar też. Jak go położyłam w domu w cichym pokoju w jego łóżeczku to tylko się szeroko uśmiechnął, pogadał i zasnął słodko. W końcu.:-)
kupilam sobie ta herbatke odchudzajaca z biedronki i jest nawet calkiem niezla. tylko, ze ja ja pije z dwoma lyzeczkami cukru. ale mnie odchuuuuudzi!!!!!!!
dalam dzisiaj piotrusiowi soczek przecierowy z bobo fruta (banan, agrest i cos tam jeszcze). smakowalo mu, ale oczywiscie ze szklanki
czuje, ze znowu bedzie ciezka noc... piotrek co chwile sie wierci i poplakuje przez sen. kurna a tak sie staralam nie uczyc go spania ze smoczkiem a przez te zeby nie da sie inaczej
aha! kupilismy krzeselko do karmienia! jutro wkleje zdjecia. cos mi sie jednak wydaje, ze ciesko bedzie go w tym karmic bo wariat interesuje sie wszystkim naookolo i strasznie wierci glowka. zobaczymy jaki bedzie jutro obiad.
Jak mu dam z miseczki to też głową kręci na wszystkie strony i macha łapkami... Nakarmić go ostatnio to prawdziwe wyzwanie.Iza moja mała też spi ze smokiem i kurcze nie bardzo mi wychodzi oduczanie jej![]()