reklama

Wrześniówkowe mamy

Ja ubieram go na dwór w rajstopki buciki spodenki body cienka bluzeczka + kurtka wiosenna i czapka też wiosenna.:tak:

Monia kamień z serca Wam spadł, co?????

Kasia ta bluzeczka Adasia była 3 lata temu w jakieś gazecie .Fajna prawda:-)

Myslę, że powinny byc tylko na NK dzieci z 2007 roku, ale dostosuje się do większości.;-)

Dzis jednak z romantycznej kolacji nici. Ślubny do późna w lesie z tatą był, ja wyrąbana, dzieciaki mi na głowę o mało nie weszły, aż się popłakałam:baffled: a i do tego wszystkiego J dostał mandat za przekroczenie prędkości, I TO MNIE DOBIŁO - 400zł. poszło sie- przepraszam, jebac.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No to mamy romantycznie dziś:baffled::baffled::baffled::baffled::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Dzieciaczki wracajcie do zdrowia:-):-):-):-):-):-)

reklama
hejka
mój ślubny w pracy na noc a ja dostałam @ w 24 dniu cyklu totlny zonk nie wiem o co chodzi ale lepiej ją mieć niż na nią czekać, eh
Agulka to nie ciekawie z tym mandatem u nas to B zawsze wy.łapuje takie sumki, i nie raz mieliśmy pokrzyżowane z tego powodu plany ale jakoś to będzie
ja swoim dzieciom ubieram rajtuzy pod spodnie ale od jutra Szymkowi już nie założe bo dziś u nas było super ciepło że w krótkim rękawku można bło chodzić ale Wiki będzie nosiła bo te spodenki i tak się jej ciągle podnoszą a nieznosze golutkich nózek i od niedzieli nie zakładam małej wiosennej kurteczki ale czapa wiosenna musi być
a ja dzisiaj wyżyłam się w ogródku dosiałam warzywka i zajełam się kolejną rabatką z truskawkami

Dzis jednak z romantycznej kolacji nici. Ślubny do późna w lesie z tatą był, ja wyrąbana, dzieciaki mi na głowę o mało nie weszły, aż się popłakałam:baffled: a i do tego wszystkiego J dostał mandat za przekroczenie prędkości, I TO MNIE DOBIŁO - 400zł. poszło sie- przepraszam, jebac.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No to mamy romantycznie dziś:baffled::baffled::baffled::baffled::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Dzieciaczki wracajcie do zdrowia:-):-):-):-):-):-)
no to pech...ale co sie odwlecze to nie uciecze hehe:tak:
a ja mam szczescie do mandatow...moze dlatego zem 'baba'...wiele razy widzialam lizaka lub namierzona 'suszarke' ale udawalo mi sie wynegocjowac najnizszy wymiar kary! albo poprzestac na wysluchaniu pouczenia!

Witam z rana w okropny ponury poranek!!!!! :wściekła/y: Jest tak brzydko i ponuro :wściekła/y: i nici ze spacerku. Umówiłam się ze znajomą na wspólny spacerek z dzidziuchami i nici.

Agulka 400zł mandat auć:-( to musiało boleć.

Moniu 75zeta na jedną tabletke toż istana zbrdnia!!!!

No to dziewczyny ja ubieram małego tak samo tylko kurteczke jak jest ciepło zstępuje sweterkiem. A na allegro licytuje teraz zestaw bluza, sweterek + wiatrówka za hmmm 5 zł może się uda :-) i sweterek za 3,70. Kupiłam mu też dziś 3 czapeczki z H&M za 12zł :-) kapelusiki na wisona, lato, capeczka safari + gratis bandamka.

oj Hanifke nadal trzyma luzna kupka ze sluzem zwracanie katarek i w nocy pojawila sie goraczka 38,7 podalam jej nurofen i goraczka spadla
Nie ma apetytu podaje jej tylko duzo wody i herbatki no i w nocy wypila 2x100 ml mleczkacaly czas spi wstala o 8:00 pol godziny marudzila plakala tak jakby ja cos bolalo i teraz sie zastanawiam czy to nie przypadkiem zabki sie wyzynac zaczynaja???
i mam do was pytanie czy to normalne ze ona tak caly czas spi???
i czy na biegunke i zwracanie moge przygotowac jej marchwianke??? jak tak to prosze kochane powiedzcie mi jak mam ja zrobic i podawac

Klavell, jeżeli Hanifka ma biegunkę i wymioty to przede wszystkim duużo jej dawaj pić, żeby się nie odwodniła. W małych dawkach, ale często (np po łyżeczce co kilka minut). Nie wiem jak się robi marchwiankę, ale u nas w aptece można kupić ORS200 z Hippa - to jest taki kleik marchewkowo-ryżowy przeciw biegunce i uzupełniający utracone w organiźmie płyny. Sądzę, że u was też to powinno być dostęne.
Na biegunkę pomaga też podanie probiotyku. Pamiętam, że już kiedyś o tym pisałyśmy i spekulowałyśmy jak to może się nazywać w Niemczech. Nam to najbardziej pomogło. Wczoraj dałam małemu i dzisiaj już kupka normalna :-) Ufff, może już w końcu będzie dobrze. Ale jedzenia to mu chyba jeszcze dzisiaj nie dam..

reklama
Dzień dobry:) u nas też piękny dzień:-D słońce i zero wiatru więc pewnie cieplutko
Klavell - ja bym jednak zabrała ją do lekarza, zwłaszcza ze gorączka była dosyć wysoka....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry