hruda
Fanka BB :)
ja zerkam...ale ogladam Misia...brakowalo mi osatnio dobrego absurdalnego humoru heheHalo jest jeszcze ktoś??
monia nadrabia zaległości a co z resztą??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja zerkam...ale ogladam Misia...brakowalo mi osatnio dobrego absurdalnego humoru heheHalo jest jeszcze ktoś??
monia nadrabia zaległości a co z resztą??
Atru zgłaszam się do poprawki w tabelce :-) rodziłam siłami natury. Co oznacza b.d ????
Moze brak danych?

Kasiu, albo nie doczytałam albo nie podałaś tej informacji w wiadomości. Ale postaram się szybko uzupełnić.jak to co???? bardzo dobrze znaczy:-)...lepiej byc nie moglo:-) - Kubus tego dowodem:-)

Atr mozesz jeszcze nas dopisać??
termin miałam na 19.08.2007 urodziłam 28.09.2007 córka Julia poród siłami natury![]()
Kochana nie czytaj!!!!!! jak mi powiedziano że Julia może mieć asymetrię i napięcie i jak ja zaczęłam czytać to myślałam że zwariuję z obawy i jak powiedziałam o tym lekarce to taki opieprz dostałam i powiedziała żebym jeszcze poczytała o porażeniu mózgowym, o chorobie serca i o prostacie dla męża
nie przejmuj się tylko pogadaj z lekarzem a do tej pory już nic nie czytaj![]()
A ja nie lubię Misiaja zerkam...ale ogladam Misia...brakowalo mi osatnio dobrego absurdalnego humoru hehe

-albo wychodza jej w koncu zeby -dzasla nie wygladaja podejrzanie ...
sama juz nie wiem
to takie typowe marudzenie wiec chyba nic powaznego jej nie jest
Atru a gdzie jest ta nowa tabelka?
Atr to jeszcze podaje wagę 345 i 56 cm z góry dzięki
;-)kurcze u nas zapowiada sie ciezka noc Zuzka strasznie placze a ja nie wiem o co chodzi
-moze to przez ta dzisiejsza szczepionke-ale to byla tylko zoltaczka i nic nie ma spuchniete
-albo wychodza jej w koncu zeby -dzasla nie wygladaja podejrzanie ...
sama juz nie wiem
to takie typowe marudzenie wiec chyba nic powaznego jej nie jest
Atru a gdzie jest ta nowa tabelka?