reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Ocena Wątek / Autor wątku Ostatni post Odp Odw
thread_dot_hot.gif
icon1.gif
sticky.gif
Przyklejony: Linki - te bardziej i mniej potrzebne :) (
multipage.gif
1 2 3 ... Ostatnia Strona)
Harsharani
4-04-2008 10:18
30Agulka
42 2 998
thread_dot_hot.gif
icon1.gif
sticky.gif
Przyklejony: Urodziny, imieniny. (
multipage.gif
1 2 3 ... Ostatnia Strona)
Harsharani
3-04-2008 09:32
gagulec
39 889
thread_hot.gif
icon1.gif
sticky.gif
Przyklejony: Zabawa w zgadywanke :) (
multipage.gif
1 2)
Harsharani
17-03-2008 21:19
Harsharani
16 1 411

Linki sponsora
thread_hot.gif
icon1.gif
sticky.gif
Przyklejony: Link Do Wątku Zamkniętego
Atruviell
12-01-2008 13:31
Atruviell
0 3 195
thread_hot.gif
icon1.gif
sticky.gif
Przyklejony: WRZEŚNIÓWKI I ICH SKARBY - bez komentarzy :) to tutaj

A ja nie lubię Misia:-p

Nuśka no grzeszysz po prostu !!;-);-):-D:-D:-D:-D hehehe

A w ogóle dziewczyny gęsiej skórki dostałam przez tą historię w Kielcach...
Ja to nigdy małego nie zostawiam samego na ulicy, kiedyś mi się przysniło że go chciał pedofil porwać i teraz mam schizę nawet jak się do niego ktoś w autobusie uśmiecha.
A jak leciałam do polski to obok siedział facet i pierwsze słowa jakie wymówił to:
"kocham dzieci" a nastepnie chwycił małego za rączkę i do niego gadał
omal nie uciekłam stamtąd...
okazało się że facet ma szóstkę dzieci a córka jest w ciąży:szok::szok::szok:
przykre to jak ludzie reagują na matkę z wozkiem robiącą zakupy
ja nie miałam jeszcze tego problemu raczej ludzie się uśmiechają robią miejsce pomagają ogólnie nie miałam problemu wszędzie są podjazdy i nigdzie nie widziałam zadnego zakazu!! a ludziom na wózkach inwalidzkich też zakazują?? Przecieżdo dyskryminacja...:crazy::crazy::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y:
ja bym też właziła mimo zakazu albo jeszcze lepiej bojkotowała taki sklep i w ogóle w nim nie robiła zakupów, nigdy

A teraz trochę przyjemności
Majandra
wszystkiego naj naj dla Ciebie i męża
przede wszystkim wielu kolejnych lat w szczęściu!!

24552.gif

U mnie w Polo wywiesili kartkę zakaz wstępu z wózkami dziecięcymi na teren sklepu. Wjazd tylko wózkami sklepowymi. SZOK przeżyłam i klientkę stracili. Myślę, że wiele jest takich jak ja , którzy przez to zrezygnowali z robienia tam zakupów.

Majandra sto lat szczęścia w miłości i dobrobycie.

U mnie w Polo wywiesili kartkę zakaz wstępu z wózkami dziecięcymi na teren sklepu. Wjazd tylko wózkami sklepowymi. SZOK przeżyłam i klientkę stracili. Myślę, że wiele jest takich jak ja , którzy przez to zrezygnowali z robienia tam zakupów.
Absurd...taka jak w Misiu ktory jaskrawo opisuje czasy minione..widaz ze pewne rzeczy sie nie zmieniaja:baffled:...zakaz wprowadzania wozkow dzieciecych??? W Angolandii,. na ktora swego czasu psioczylam:zawstydzona/y:, przed sklepami sa wozki ze specjalnymi siedzonkami dla najmlodszych bobaskow - takie jakby foteliki samochodowe..wiec jest alternatywa...choc i zakazu nie widzialm i wchodzilam z wozkiem!

Hruda te siedzonka na wózkach sklepowych to są po to, żeby miećgdzie połozyć dziecko jak się przyjechało samochodem na zakupy:tak::tak:
a tak sobie myślę, może te zakazy to przez to że ludzie kradli chowając towary do wózków dziecięcych???:confused::confused::confused::errr::errr: nie chce mi się wierzyć żeby tak bez powodu...

reklama
A u nas dzisiaj pogoda okropna... Co chwilę kropi, a ja pół dnia zasypiałam na stojąco. Poza tym w trakcie spaceru miałam jakiś dziwny atak mdłości. Kilka razy. Już mnie rwało tak, że rozglądałam się za miejscem do puszczenia pawia, a następnie puszczało. Do tego muliło mnie w żołądku, robiłam się słaba, tak że ledwo szłam... Nie wiem, co to było, bo nic innego mi nie dolega. A może to moja wątróbka się znowu dopomina uwagi? Sypię się na starość.

Atru,nie chcę straszyć, ale mi się tak zaczął ten cały wirus żołądkowy którym terrorysta nas zaraził. :baffled:

Halo jest jeszcze ktoś??
monia nadrabia zaległości a co z resztą??

No i widzisz jakie tłumy :-)

To dobrze patrzyłam ale Atru chyba zapomniała mnie dodać(tego że jestem ślepa nie odwołuje mam na to papiery:-))

No proszę, na wszystko można skombinować fałszywki ;-)

Chyba nie mają prawa wieszać takich zakazów?! W życiu bym nie zostawiła małego samego przed sklepem. Nawet jak jest na ogródku a ja obok w pokoju dwa kroki od niego to mam lekkiego stracha żeby nic się nie stało :sorry2:

Harsh, dużo zdrowia życzę!

A ja mam stracha (panikuję), że dostanę kolkę nerkową. Mam właśnie pewne niepokojące objawy (oszczędzę Wam opisu), a jak byłam w ciąży to wylądowałam z takimi w szpitalu i było to gorsze niż poród. :szok: Wypiłam już ze 2 litry wody, wzięłam wszystkie możliwe leki i mam nadzieję że nic z tego nie będzie. Trzymajcie kciuki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry