Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Odp Odw
Ja chyba slepa jestem ale nie widze tej nowej tabelki czy to jest tam gdzie : wrzesniowki i ich skarby bez komentarza?

alez jestes...tylko b.d. w przewidywanym terminie poroduTo dobrze patrzyłam ale Atru chyba zapomniała mnie dodać(tego że jestem ślepa nie odwołuje mam na to papiery:-))
A ja nie lubię Misia![]()

hehehe

U mnie w Polo wywiesili kartkę zakaz wstępu z wózkami dziecięcymi na teren sklepu. Wjazd tylko wózkami sklepowymi. SZOK przeżyłam i klientkę stracili. Myślę, że wiele jest takich jak ja , którzy przez to zrezygnowali z robienia tam zakupów.
Absurd...taka jak w Misiu ktory jaskrawo opisuje czasy minione..widaz ze pewne rzeczy sie nie zmieniaja...zakaz wprowadzania wozkow dzieciecych??? W Angolandii,. na ktora swego czasu psioczylam
, przed sklepami sa wozki ze specjalnymi siedzonkami dla najmlodszych bobaskow - takie jakby foteliki samochodowe..wiec jest alternatywa...choc i zakazu nie widzialm i wchodzilam z wozkiem!

nie chce mi się wierzyć żeby tak bez powodu...A u nas dzisiaj pogoda okropna... Co chwilę kropi, a ja pół dnia zasypiałam na stojąco. Poza tym w trakcie spaceru miałam jakiś dziwny atak mdłości. Kilka razy. Już mnie rwało tak, że rozglądałam się za miejscem do puszczenia pawia, a następnie puszczało. Do tego muliło mnie w żołądku, robiłam się słaba, tak że ledwo szłam... Nie wiem, co to było, bo nic innego mi nie dolega. A może to moja wątróbka się znowu dopomina uwagi? Sypię się na starość.

Halo jest jeszcze ktoś??
monia nadrabia zaległości a co z resztą??
To dobrze patrzyłam ale Atru chyba zapomniała mnie dodać(tego że jestem ślepa nie odwołuje mam na to papiery:-))
U mnie w Polo wywiesili kartkę zakaz wstępu z wózkami dziecięcymi na teren sklepu. Wjazd tylko wózkami sklepowymi. SZOK przeżyłam i klientkę stracili. Myślę, że wiele jest takich jak ja , którzy przez to zrezygnowali z robienia tam zakupów.

Wypiłam już ze 2 litry wody, wzięłam wszystkie możliwe leki i mam nadzieję że nic z tego nie będzie. Trzymajcie kciuki.